(Lumia 925 eski kullanıcısı) Windows a küsen ama kopamayanlardansanız arada bir Windows krizlerim tutar moralim bozulur diyenlerdenseniz :) xiaomi mi 4 e geçin benim gibi hem uygun fiyat hem güzel telefon. Arada windowsta geciyorum bakıyorum daha gelişme yok andioide geri donuyorum. Miui arayüzü harika. Android sevmeyen biri olarak söylüyorum. Miui arayüzü sayesinde androide alıştım
Hocam bu mi4 ün bir sürü versiyonu var 4c vs vs hangisine wp kuruluyor
quote:
Orijinalden alıntı: neronidas
quote:
Orijinalden alıntı: aserty
(Lumia 925 eski kullanıcısı) Windows a küsen ama kopamayanlardansanız arada bir Windows krizlerim tutar moralim bozulur diyenlerdenseniz :) xiaomi mi 4 e geçin benim gibi hem uygun fiyat hem güzel telefon. Arada windowsta geciyorum bakıyorum daha gelişme yok andioide geri donuyorum. Miui arayüzü harika. Android sevmeyen biri olarak söylüyorum. Miui arayüzü sayesinde androide alıştım
Hocam bu mi4 ün bir sürü versiyonu var 4c vs vs hangisine wp kuruluyor
Mi4 lte versiyonu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ISMAIL35M
kullanıcısına yanıt
Bence yanlış düşünüyorsun..
Lumia 950, 950XL ve HP Elite X3 modellerini baz alırsak şahsi görüşüm;
Bu modellerde gelen Display Dock ve Continuum özelliği sayesinde Notebook taşımadan monitor ve klavye takarak notebook gibi online yani internet üzerinden bulut tabanlı olarak kullanmaya devam edeblirsin.
Şöyle bir olay anlatayım; Geçenlerde Etiler'deki Akmerkez AVM içindeki Turkcell bayiinden işlem yaptırdım. Bayi elemanların Display Dock kullanarak abone işlemlerini internet üzerinden yapıyorlardı. Display Dock kullanımında bütün bilgiler Turkcell servr'larından alınıyor ve işlem Turkcell server'ları üzerine kaydediliyordu.
Benzer şekilde her hangi bir turizm acentesinden alacağınız uçak biletleri için de aynı yöntem kullanılıyor.
Bu tip cihazlar ağırlıklı olarak bayi veya acente benzeri kurumsal şirketler için ideal olsa da bireysel olarakta kullanılabilir. geldiğimiz noktada çoğu işlem sql server üzerinden bulut tabanlı olarak çalışıyor. Android veya IOS sistemlerinde gördüğünüz jan-jan'lı, caf-caf'lı ve al-benisi olan uygulamaLar (application) aynı şeyi yapıyor. İşyerinize kuracağınız Seagate, Western Digital, Asustor ve benzeri NAS sürücülerle FTP/SQL server kurup siz de aynısını yapabilirsiniz.
Olay bulut bilişim (cloud computing) sayesinde buna dönüyor.
Oyun isteyenler için XBOX ve GameLoft'un ürettiği oyunlar var.
Taşınabilirlik bakımından idealler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme