Şimdi Ara

Windows İşletim Sistemli Telefon Almayı Düşünenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sekiz yıldır Windows işletim sistemli telefon kullanan biri olarak kimseye Windows işletim sistemli telefon tavsiye etmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelişiyor gelişecek gelişti diyen kimseye inanmayın mevcut haliyle seviyor ve kullanmak istiyorsanız ayrı konu ona bir şey diyemem çünkü bende Windows işletim sistemli telefonların eksiklerini bile bile aldım ama artık gitmiyor buraya kadar. Microsoft bu işletim sistemine, bir google kendi android sistemine verdiği önemi bir Apple in kendi ios sistemine verdiği önemim yarısını vermiş olsaydı Windows phone'ler emsalsiz olurdu

• Mevcut hali ile noksanlıklarını bilerek alıyorsanız bu kişinin kendi seçimi buna saygı duymak gerekir ama tavsiye niteliğinde bu forumlara bakıyorsanız bir kullanıcı olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum

• Windows 10 mobile güncelleme konusunda bazı arkadaşların uçuyor kaçıyor süper gibi söylemleri sizi yanıltmasın yok öyle bir şey.

• Almayın aldırmayın pişman olursunuz.

• Ben kendi adıma tavsiye etmiyorum

• Ben memnunum. İhtiyacıma cevap veriyor wp10 da gayet iyi gidiyor birkaç eksiğe rağmen fena değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfırdan işletim sistemi yazmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meureate33

Ben memnunum. İhtiyacıma cevap veriyor wp10 da gayet iyi gidiyor birkaç eksiğe rağmen fena değil

hiç sanmıyorum ama inşallah daha iyi olur hiç olmazsa biz kullanıcıların da daha çok seçenek olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen yeni kullanmaya başladım 2 telefon kullananlar için bence guzel bir telefon ...

• Boyle bir konuya ,htiyaç vardı. Çünkü insanlar bu platform için biirbirinii yiyor. Şimdi kim kan kusup kin besliyorsa burada salsın içindekileri. Şahsen bende memnun olanlardanım
  • Bende bu yüzden bu başlığı açtım hali hazırda L930 kullanıyorum iyi kötü telefon ve yazılımı hakkında bilgi paylaşımı yapılan yerlerde tartışmaktan ise insanlar memnuniyetsizliklerini burada dile getirebilir sorunları içinde ilgili konuları takip edebilir

• Böylece kullanıcıların bilgi almak için girdiği konular kirlenmemiş olur

• Üye kendi çalmış kendi oynamış

Aldırtmıyoz sen rahat uyu yeterki ne olduğu ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Üye kendi çalmış kendi oynamış

Aldırtmıyoz sen rahat uyu yeterki ne olduğu ortada

Ne demek istediniz anlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ISMAIL35M kullanıcısına yanıt
    Anlayan anladı arif olan anlar sen yorma kafanı bole şeylere

• Ben 2 senedir nokia 735 kullanıyorum.takılma donma kasma nedir bilmiyorum harika...
    şöyle bir tecrübemi paylaşıcam: 1 sene 8.1 sürümü ile kullandım sorun yok. ama windows 10 a geçince batarya sürem aynı kullanım koşullarım altında 1 gün düştü.ve güncelleme sonrası kilitlenme yaşadım ancak bataryayı çıkararak sorunu çözdüm...
    ve tekrar 8.1 e geri döndüm batarya sürem yeniden 3 güne çıktı...cihaz hızlandı vs...
    ve şunu anladım cihazı aldığımızda içinde yüklü olan işletim sistemi en ideali....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISMAIL35M

Sekiz yıldır Windows işletim sistemli telefon kullanan biri olarak kimseye Windows işletim sistemli telefon tavsiye etmiyorum

Telefon konusunda bence örnek insansınız.ios u o kadar sevmeme (aslında bazı uygulamalar için mecburum da) sırf merakımdan arada windows daha çok android telefonlar aldım.Sonunda hep ios a döndüm.Siz her şeye rağmen 8 yıl kalabilmişsiniz tüm samimiyetimle tebrik ederim. Çözemediğim her sıkıntıda/ kızdığında ya da heves için telefon değiştirmekten sıkıldım. Sevdiğim ve ihtiyacımı karşılayan platform üzerinde ben de inşallah uzun süre kalacağım.

• şu telefonlara bi taksit gelsin hele kurtulacaz artık kilit ekranında dahi sürdürülüyor çıkıyor.Evde bitek bende windows telefon var ve bi türlü kurtulamadım.
  • Lumia telefonların üretimi ve satımı resmi olarak durduruldu arkadaşlar. Bundan sonra ikinci el dışında piyasada olmayacak. Cümleten geçmiş olsun

• hocam nick ve imzan iyiymiş,
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.