Şimdi Ara

windows iso boyut küçültme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.

ben iso boyutu nasıl küçültebilirim microsoftdan indirdim editleme yaptım iso boyutu 6 gb dosya büyük rufusla gpt fat 32 yazdıramıyorum ntfs bile olmuyor boyutu nasıl küçültebilirim 6 gb büyük normelde 2.58 gb yapmam lazım uzman arkadaşımız varmı nfs bile yazdıramıyorum varsayılan bile olmuyor benimkisi uefi

windows iso boyut küçültme

• iso boyutunu küçültmek isterseniz Nlite gibi programlarla gereksiz servis ve özellikleri, fazlalık dosya ve resimleri (birden fazla duvarkağıdı vs.) kaldırmanız gerekmektedir.İnternette bununla ilgili yüzlerce makale, videolu anlatımlar mevcut bunlara bakabilirsiniz.Eğer uğraşmak istemezseniz internette "Windows 10 lite" gibi aratırsanız istediğiniz türde düşük boyutlu iso dosyaları bulabilirsiniz hem böylelikle de uğraşmamış olursunuz.(tabi güvenip kullanıp kullanmamak size kalmış)

Yalnız size küçük bir tavsiye vermek isterim.Lite sistemlerde gereksiz görülüp kaldırılan servisler olduğu için sizde bilgisayar kullanımınızda bu servise ihtiyaç duyan oyun, program vs. olursa işletim sisteminizde hata ile karşılaşmanız kaçınılmaz.

• Farklı araçlar ile yazdırmayı deneyini, rufus otomatik olarak ntfs veya fat32'yi seçer, bir yerde hata var ya flash arızalıdır ya da iso yanlış inmiştir. farklı bir flash ile tekrar deneyiniz olmazsa isoyu bir klasöre çıkartmayı deneyip hatalı olup olmadığını kontrol ediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.