Şimdi Ara

Windows Kafayı Yedi, Ne Yapacağım Şimdi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara orijinal lisans aldım önce (crackli kuruluydu, yine de key girme bölümü açık diye keyi oraya girdim tamam dedi aktifleşti). Sonra güncelleme yerine girdim ve tüm güncelleştirmeleri seçtim, sonra da yükle dedim. Bilgisayar yeniden başladı önce, daha sonra açıldığında normal PC açıldı. Neyse kullandım bilgisayarımı, akşam yattım. Sabah kalkınca PC'ye girdim ve büyük bir şokla karşılaştım. Hem Windows teması morlaşmış (hoş olmuş :D), hem masaüstündeki dosyalarım gitmiş, hem de sistemdeki uygulamalar resetlenmiş. Ağlasam mı sövsem mi bilemedim. Masaüstünde en değerli dosyalarım vardı ve 1 tane bile yedeğim yoktu. Son bir umutla Bilgisayar -> C -> Kullanıcılar -> K. Adım -> Masaüstü adımlarını takip ettim ve çok sevindim, dosyalarım ordaymış meğerse :). Şuan yedekliyorum işte, o arada size de şunu sorayım, bu olay neden oldu? Windows 8.1 vardı en son, farklı bir updateyi mi seçmiş oldum ben şimdi? Bide şimdi üstteki kısım yani alttaki resimde göreceğiniz üst bölüm küçüldü + olarak sağ üst kısımdaki çarpı tuşları minicik oldu + yazı stili değişmiş PC'de!!! Ne yapacağım? Tek çare format mı?

Windows Kafayı Yedi, Ne Yapacağım Şimdi!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UstaUser -- 30 Mart 2015; 20:05:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.