Format Atmaya Karar Verdim ve Atmak İçin XP CD'sini ROM'a Taktım Restart Attım.Attıktan Sonra Normal Yollardan Format İşlemini Gerçekleştirmek İçin Devam Ettim Fakat Formatın İlk Aşaması Olan (Bir Tuşa Basınızdan Sonraki) Mavi Windows Kur Ekranını Bir Türlü Geçemedim Alt Kızımda PC Bileşenlerinin Adı Sapı Geçmiyor Belirli Bir Süre Bekledim Gene Aynı Sonucu Aldım.Sadece Sol Üstte 'Windows Kur' Yazısı Çıkıyor ve Bir Kıpraşma Yok...
Bunun Nedeni Ne Olabilir?Neler Engelleyebilir?Neler Yapmam Gerekir?
Yüklü Olan : Windows XP Prof. Formatlıyacağım : Windows XP Prof.
Acil Yardımlarınızı Bekliyorum...
Teşekkürler...
windows cd sinde bir sorun olabilir
CD'de Sorun Olacağını Sanmıyorum.Çünkü Dün Başka Bir PC'ye Sorunsuz Şekilde Format Attım :)
başka bir cd'yle tekrar dene
Windows Home Edition ile Denedim Gene Aynı Problem.CD'lerde Problem Yok Anlayacağın...
biosa gir load defaults yap. büyük ihtima raid i açık bırakmışsındır veya eski den windows sun raid dir.
bilgisayarın özelliklerin yazardan daha çok yardım edebiliriz. markalı mı toplama mı? vs.
Dediklerini Deniyeyim Hemen...
Bu Arada PC Toplama : 4 GB Ram Asus x1600 Ekran Kartı AMD Athlon 64 X2 4400+ 80 GB + 500 GB HDD Asus M2N-Mx Board
Dediğin Gibi Load Setup Default Yaptım Fakat Sonuç Gene Aynı... Ekranda Kıpırdama Yok.Altta Gri Sütun Çıkmıyor... :S
Acil Yardım Bekliyorum... :S Bu Konuda Yardım Edeceklere Şimdiden Teşekkürler.!
parçaları tek tek sök başkalarıyla dene. ide kablalarını değştirmeyi dene. master olanları slave falan yap. olmazsa hdd de veya başka bir donanımda arıza olabilir. hep aynı yerde mi takılıyor. birde başlarkan donanımları hdd cd rom gibi aygıtları tanırken zorlanıyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme