Şimdi Ara

windows kurtarma hatası sorunu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bilgisayarımı açmak istedim vehttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c01926068 bu adreste hata başıma geldi Sony'nin bir dizüstü bilgisayarını kullanıyorum buarada .neyse linkteki herşeyi denedim ama olmadı güvenli moddada açılmıyor yardım ne yapmlıyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alanzinyo -- 25 Mayıs 2014; 0:28:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Recovery bolumu varmi,var ise Recovery denedinmi ?
  • Recovery nin ne olduğunu bilseydim işime yarayacaktır ne olduğunu söyledi söylersen denerim

• Alanzinyo kullanıcısına yanıt
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01904677&lc=tr&cc=tr&dlc=tr burada recovery işlemlerini anlatmış HP. Eğer içerisinde önemli bir bilginiz yoksa bu işlemleri yaparak bilgisayarınızı fabrika ayarlarına çevirebilirsiniz yani ilk aldığınız hale getirebilirsiniz. Ancak bilgisayar içerisinde ne var ne yoksa herşey silinir ve sıfırlanır. İçeriğinde bilgileriniz varsa (fotograf, muzik v.s.) bunları öncelikle başka bir diske yedeklemeniz gerekir.
  • Recovery yapmaya çalışıyorum ancak burda takıldim ne yapmam gerekiyor bu aşamada

• Alanzinyo kullanıcısına yanıt
    Kardeş Format Atmayı Dene Benim Dün Pcmin Başıma Geldi Pcni Açtığında f8 f9 f10 f11 Tuşlarına Bas Sonra Windows Kurtarma Ekranı Çıkacaktır Bu Arada C Diskinde Veya D Diskine Dosyan Varsa Yedekle Gidebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 sorunu Format işlemi ? Acil
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.