Şimdi Ara

windows kurulum yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar format attım windows yeniden kurarken cdkey i filan girme kısmını geçtim yukleme bitmesine 7dak kala takılıyo herseferinde ama ekran donmuyo orda görunen tanıtım yazıları değişiyo sağ alttaki hareketli dikdörtgenlerde hareket ediyo ama zaman bi turlu ilerlemiyo 3 kere tekrar başlattım yuklemeyi gene gelip 7 dak kala takılıyo sorun ne olabilir ne yapmam gerek sizce bilgisi olan arkadaşlar lutfen cevaplarsa memnun olurum şimdiden sağolun

• kimse cevap vermicekmi yaf

kaldı öle bilgisayarım
  • aha yardım gelene kadar 3 dakikaya kadar duşmuş kalan sure bi 15 dakika daha beklesem biter sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kara

aha yardım gelene kadar 3 dakikaya kadar duşmuş kalan sure bi 15 dakika daha beklesem biter sanırım

Sabır en buyuk erdemdir
  • donanım çakışması varsa driver yüklemede sorun yaşıyordur. bütün kartları söküp bir de network ü biostan kapatıp dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kara

aha yardım gelene kadar 3 dakikaya kadar duşmuş kalan sure bi 15 dakika daha beklesem biter sanırım

öyle herşeyde feryadı figan koparma sisteminin özelliklerine göre işler yazım o verilen rakamlar tahmini o yüzden 15dk da biticek dediyse ve bitmediyse neden bitmedi diye bir şey yok çünkü tahmini süre neyse geçmiş olsun diyim yinede
  • abi kitlemediyse bekliceksin büyük ihtimal donanımın biraz düşüktür başka sorun olcağını sanmıyorum sen biraz sabret
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.