arkadaşlar format attım windows yeniden kurarken cdkey i filan girme kısmını geçtim yukleme bitmesine 7dak kala takılıyo herseferinde ama ekran donmuyo orda görunen tanıtım yazıları değişiyo sağ alttaki hareketli dikdörtgenlerde hareket ediyo ama zaman bi turlu ilerlemiyo 3 kere tekrar başlattım yuklemeyi gene gelip 7 dak kala takılıyo sorun ne olabilir ne yapmam gerek sizce bilgisi olan arkadaşlar lutfen cevaplarsa memnun olurum şimdiden sağolun
kimse cevap vermicekmi yaf
kaldı öle bilgisayarım
aha yardım gelene kadar 3 dakikaya kadar duşmuş kalan sure bi 15 dakika daha beklesem biter sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: volkan_kara
aha yardım gelene kadar 3 dakikaya kadar duşmuş kalan sure bi 15 dakika daha beklesem biter sanırım
Sabır en buyuk erdemdir
donanım çakışması varsa driver yüklemede sorun yaşıyordur. bütün kartları söküp bir de network ü biostan kapatıp dene.
quote:
Orjinalden alıntı: volkan_kara
öyle herşeyde feryadı figan koparma sisteminin özelliklerine göre işler yazım o verilen rakamlar tahmini o yüzden 15dk da biticek dediyse ve bitmediyse neden bitmedi diye bir şey yok çünkü tahmini süre neyse geçmiş olsun diyim yinede
abi kitlemediyse bekliceksin büyük ihtimal donanımın biraz düşüktür başka sorun olcağını sanmıyorum sen biraz sabret
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme