Şimdi Ara

WİNDOWS LİSANSI SSD TAKINCA OTOMATIK YENILENIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Notebookum orjınal w10 yüklü geldi.Daha sonra ben recovery sılıp , temiz kurulum yaptım ve otomatik olarak w10 lisanslandı.Şimdi hdd yı çıkarıp yerine ssd takacam.w10 kurulum yaptığımda otomatık lısans yapar mı ? Lisansı bıosta mı yoksa hdd mı gömülü sizce ?

• Laptop'larda BIOS'a gömülü oluyor yeni serilerde. Teknik servisini ara. Böyle bir güncelleme yapıcam lisans koduna ihtiyacım var de yardımcı oluyorlar.

HP bana olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

Laptop'larda BIOS'a gömülü oluyor yeni serilerde. Teknik servisini ara. Böyle bir güncelleme yapıcam lisans koduna ihtiyacım var de yardımcı oluyorlar.

HP bana olmuştu.

Öyle yaparım teşekkür ederim.Samsung evo 750 (120 GB) ssd aldım sizce nasıl bir kaç şikayet gördüm forumda az önce
  • MooHyul kullanıcısına yanıt
    Windows 10 lisansi bios degol anakarta gomuludur
    Dolayisiyla anakart degistimi biosta gider
    Lisansta gider....anakartida degistirmiceginize gore sorin yok sabaha kadar format atabilirsinkz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    lisans numarasını kağıda yaz. isterse o kağıttda not aldığın numarayı girersin açılır. benden istemişti. benim bilgisayarın üstünde etikette yazıyor Windows lisans numarası ona bakıp giriyorum.
    şuan hem kullanmadığım hdd de aynı lisans numarası var hem ssd de. ama o hdd yi başka bil bilgisayara taksam son çıkartır sanırım. çünkü 1 lisans numarası sadece i adet bilgisayarda kullanılıyor.
  • Samsung 850 serisini kullandım ancak reel olarak 750 serisini hiç kullanmadım hocam. Menfi müspet birşey söylemek istemem açıkcası.

850 çok iyi seri 750'de biraz ona benziyorsa sizi üzmez.
    Birsey atlamayalim temiz kurulum icin usb olusturmanz gerek o pc ye uygun yoksa baska yerden buldugubuz win 10 ile sorun cikartabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

Birsey atlamayalim temiz kurulum icin usb olusturmanz gerek o pc ye uygun yoksa baska yerden buldugubuz win 10 ile sorun cikartabilir

O konuda sıkıntı yok.Microsoftun kendi serverlerinden Media Creation Tool ile % 100 orjınal ve en güncel w10 sürümünü indirdim bile.SSD ise yolda
  • quote:

Samsung 850 serisini kullandım ancak reel olarak 750 serisini hiç kullanmadım hocam. Menfi müspet birşey söylemek istemem açıkcası.

850 çok iyi seri 750'de biraz ona benziyorsa sizi üzmez.

Menfi müspet kelimesini ilk kez sizden duydum. Olumlu olumsuz anlamına geliyormuş Haklısınız belki bilginiz vardır diye sordum.850 serisi ile kıyaslamalarım ve araştırmalarım sonucunda pek fark görmeyince aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

lisans numarasını kağıda yaz. isterse o kağıttda not aldığın numarayı girersin açılır. benden istemişti. benim bilgisayarın üstünde etikette yazıyor Windows lisans numarası ona bakıp giriyorum.
    şuan hem kullanmadığım hdd de aynı lisans numarası var hem ssd de. ama o hdd yi başka bil bilgisayara taksam son çıkartır sanırım. çünkü 1 lisans numarası sadece i adet bilgisayarda kullanılıyor.

Bende lisans numarası yok, windows 10 önyüklü olarak elime geçti.Arkadaşında dediği gibi anakarta gömülü oluyormuş.Sıkıntı olacağını sanmıyorum
  • Menfi: Olumsuz
    Müspet: Olumlu

120 biraz az değil mi hocam? Geçen 250 GB'lığını 340 TL gibi bir fiyata gördüm Vatan'da. Tabi bütçe sıkıntılı ise doğrudur yaptığınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooHyul

quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

Bende lisans numarası yok, windows 10 önyüklü olarak elime geçti.Arkadaşında dediği gibi anakarta gömülü oluyormuş.Sıkıntı olacağını sanmıyorum

bence ankarta gömülü olabilir,ama mutlaka başka bir yerde de yazıyla falan gösteriyor olması gerekir çünkü diyelimki anakart yandı ne olacak Windows lisansıda onla beraber gidecek mi*

• quote:

Menfi: Olumsuz
    Müspet: Olumlu

120 biraz az değil mi hocam? Geçen 250 GB'lığını 340 TL gibi bir fiyata gördüm Vatan'da. Tabi bütçe sıkıntılı ise doğrudur yaptığınız.

Ben autocad solidworks catia ofis programları ve Windows kuracam.Fazla oyun oynayan biri değilim.Film izlerim dizi izlerim.Tarayicımda az biraz hizlansin yeter.Bütçe sıkıntım var 240 alırdım yoksa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.