Şimdi Ara

Windows Live Mail Beta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu da nedir arkadaslar? Bugün hotmaillime girdigimde Windows mail beta now sign in . Diye bir menü vardi. Hah dedim microsoft mailbox icin yeni bir menü tasarlamis dedim kendi kendime. Ve aci son !!! yükledim. Simdi maillerimi göremiyorum. Kullanici adim ile hotmaile girdigimde asagidaki görüntü ile karsilasiyorum
    [simage][/simage]

• ayrica resim dosyasini nasil yüklüyoruz buraya?
  • http://imageshack.us/ adresi girip resmi upload ediyorsun sonra linkini buraya koyuyorsun.
  • bugun bende gordum onu ama elimi surmedim valla nedir neyin nesidir diye
  • quote:

Ve aci son !!! yükledim.

yüklenecek birşey yok ki???sign-up diyorsunuz sadece.hotmaile outlook görünümü vermişler ve hesabınızın kapasitesi 2gb oluyor.ben kullanıyorum ve gayet memnunum.sizin posta kutusunu görememe sebebiniz java veya activex denetimleri izni vermediyseniz sayfayı yükleyemiyordur...
    şöyle birşey:

Windows Live Mail Beta
  • Benim Mail'im 2GB'ye çıktı ama henüz dönüşmedi. Dönüşüm sırasında yeni bir mail mi geliyor yoksa öyle bir seçenek mi beliriyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PohPohPerisi
    Benim Mail'im 2GB'ye çıktı ama henüz dönüşmedi. Dönüşüm sırasında yeni bir mail mi geliyor yoksa öyle bir seçenek mi beliriyor?

yeni bir mail geliyor,kontrol etmedim ama 2gb olduysa options menüsünden bir kontrol edin.görünüm ayarlarında değiştirme seçeneği olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.