birkaç gündür uğraşmadığım araştırmadığım yer kalmadı denemediğim yöntem yapmadığım iş kalmadı.
windows live messenger'a bağlanamıyorum. olay şöyle oluyor, bağlanmak istediğim zaman mavi yeşil msn adamları dönüyor dönüyor dakikalarca ama bağlanmıyor tabi uzun süre bağlamadığı için timeout oluyor büyük ihtimal ve hata kodu 801000306 yı veriyor tipik firewall yada bağlantıyı engelleyen birşey var diyor.
bilgisayara format attım, ondan sonra tekrar kurdum bir umut düzelir diye yok, bütün denenmesi gereken dll dosyalarını tekrar okutmaktan tutun, temprorary boşaltmaya, wllcom hatasını düzeltmekten tutunda tekrar silip yüklemeye(gerçi format attım :) . messenger.microsoft.com du galiba oraya ping attım karşılık gelmedi packet loss %100 oldu falan.
bir ara sadece ben girebiliyordum windows live messengera bu birkaç haftadır olan sorun, ben sürekli kendi bilgisayarımı kullandığımdan ötürü beni hatırla butonuna tıklıydı ve profil resmin ve mail adresim direkt olarak windows live messengerda görüntüleniyordu. sonradan bir arkadaşıma acil msn lazım oldu o gün bizdeydi ve onun maille bağlanabilmek için kendimi tamamen kaldırdım regeditte dahil, bu sefer bende bağlanamaz duruma geldim. ondan önce beni hatırla tıklı ve bilgilerim kendi kullandığımda iken sadece ben bağlanabiliyordum.
şu anda messenger 7.5 kullanıyorum o çalışıyor, hotmaile girebiliyordum zaten webmessengerda çalışıyordu. fakat msn in windows live messenger olan hiçbir versiyonunu çalıştıramadım.
sorun nedir nasıl çözebilirim aklıma gelmiyor neredeyse herşeyi denedim, bir tavsiyesi yapmamı gerek gördüğü birşey varsa ne olur yardım etsin kaç gündür kafayı yeme durumundayım denemediğim şey kalmadı.
şimdiden teşekkürler.
eğer direk programdan yüklüyosan çalışmaz net üzerindn karşidan yüklersen sorun olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: KEREM04283
eğer direk programdan yüklüyosan çalışmaz net üzerindn karşidan yüklersen sorun olmaz
zaten web üzeri yapıyorum, sorun bu değil. sanki banlanmış gibi engelliyor bişeyler bağlanmamı.
Virüs programı var mı özellikle eset ?
quote:
Orijinalden alıntı: dEs_
Virüs programı var mı özellikle eset ?
yok mağlesef, format attıktan sonra ilk yüklediğim şey live messengerdı ordan paybiçin softwareden olmıcak bişe oldunu.
bide bilgisayarımda birkaç gün öncesine kadar kullanıyordum birden gitti.
yok mu bir fikri önerisi olan acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme