Bildirim
Wındows longhorn 3d Görünüm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
longhorn sanıldığı kadar iyi değil yani xp den fazla farkı yok en azından normal kullanıcılar için + makinayı çok kasıyor bazen -
xp neyimize yetmiyor
yenibir 95 -98 vakası galiba -
o videolara baktınızmı gerçektende ekrandaki her pencereyi taskbarı arka planı 360 derece döndürebilecezmi? -
her yeni çıkan iletişim sistemine para basalım diye durmadan yenilerini çıkarıyorlar -
Heh Longhorn , Yeni masraflar , Yeni Guvenlik Aciklari ve sikintilar [evlol] -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kemalhirca</i>
<br />her yeni çıkan iletişim sistemine para basalım diye durmadan yenilerini çıkarıyorlar
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
valla 98 neyse de ben 2000 ve xp'ye para ödeyen kişisel kullanıcıya rastlamadım [ban] -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gergozen</i>
<br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kemalhirca</i>
<br />her yeni çıkan iletişim sistemine para basalım diye durmadan yenilerini çıkarıyorlar
valla 98 neyse de ben 2000 ve xp'ye para ödeyen kişisel kullanıcıya rastlamadım [ban]
Hahaha :-)))) [frndsp] Guzel Guzel `Linux çanlari çaliyor` [evlol]
-
zaten o kadar para ödememek için win95 den sonraki iletişim şistemlerini hep kopya aldım şu an kullandıgım xp de buna dahil o kadar para hayatta ödemem Linux da windows gibi basit olsaydı onu bile makineye kurardım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X