Şimdi Ara

Windows Mobile 2005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır MPX220 hayali kuran birisi olarak WM2005 ile heyecanım iyice arttı. Şu resimlere bir bakın lütfen:
    http://www.microsoft.com/windowsmobile/press/imagegallery/default.mspx
    Yalnız merak ettiğim MPX200e WM2003SE kurulabildiği gibi bu cihaza da WM2005 kurulabilecek mi? Şayet kurulursa batarya ömrü yine aynı şekilde felaket mi olacak? Bu konuda bir yazı okuyan, gören oldu mu?

• çok güzel ya acaip hoşuma gitti....

resimdeki menüler motorola değil mi yanılıyormuyum
  • motorola mpx200 işlemcisinin yetersizliğinden dolayı wm2005 i kaldıramamaktadır...ama mpx220 ye yüklenebilir..işlemcisi hakkında bi bilgim yok çünki...

wm2005 200 mhz işlemci istiyo onu biliyorum
  • Zaten geri olan Symbian bu duruma ne yapacak.
  • Bir araştırmadan sonra MPX220'nin "Texas Instruments OMAP 1611 Dual Core" işlemci içerdiğini öğrendim ve rahatladım :). Bu işlemci ARM926, TI DSP ile java, video ve güvenlik için özelleştirilmiş bazı hızlandırıcıların kombinasyonu... İşlemci 204 MHZ ama 400 MHZ'lik XScalde'den daha yüksek işlem gücüne sahip. 33.5 MB.'lık SDRAM'i de hesaba katınca WM2005'in bir sorun yaratacağını sanmıyorum ama batarya hala muamma... Ayrıca okuduğum birkaç incelemeye göre şuan için en hızlı telefon...

Bu arada patesi MPX200 200MHZ'lik bir PXA250 işlemciye sahip. Eğer dediğin gibiyse bu cihazda da sorun yaratacağını sanmıyorum.
  • bir rus sitesinde heriflerde var neydi adresi hatırlamıyorum
    mpx.gen.tr konusu açlışmtı bakın oraya
  • infinite : :).... menüler Motorola değil zaten... aslında isim hakkı dışında hiçbişi motorola diil..
    OS Microsoft ... yani menüler de ... alet Çin de büyük bir firmaya ürettiriliyor (hatta mpx300 yada MPX in üretimini durdurduğunu açıkladı bu firma... )

Veee Motorola yakında RAZR-V3 ün WM2005 kullananını çıkarmaya hazırlanıyor...
    V3 deki tasarım mpx220 deki özellikler ve WIFI yide ekleyin... kamera da 2 MP...

Yıkılacak piyasalar... alınacak telefon bırakmıyacak işte o zaman piyasada bu alet...

Tabii çıkarsa ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak bu olmadı işte... Şimdi en az üç ay telefonsuz kaldım... Bekle ki WM2005'li RAZR V3 çıksın :) . Bu arada MPX220'nin açılıştan sonra ne kadar boş dinamik belleği kalıyor bilen var mı?
  • ulan bu 2005 tam isteidğim gibi olmuş ikonlu menuler filan. alabildiğine özelleştirilebilirlik vardı zaten. lan olurmu lan bekle bekle iflahım söküldü lan.
  • zaten 2002 de 2003 te te yapabiliyorsunuz böyle ikonlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: d_net

infinite : :).... menüler Motorola değil zaten... aslında isim hakkı dışında hiçbişi motorola diil..
    OS Microsoft ... yani menüler de ... alet Çin de büyük bir firmaya ürettiriliyor (hatta mpx300 yada MPX in üretimini durdurduğunu açıkladı bu firma... )

Veee Motorola yakında RAZR-V3 ün WM2005 kullananını çıkarmaya hazırlanıyor...
    V3 deki tasarım mpx220 deki özellikler ve WIFI yide ekleyin... kamera da 2 MP...

Yıkılacak piyasalar... alınacak telefon bırakmıyacak işte o zaman piyasada bu alet...

Tabii çıkarsa ...

eywallah

• www.mpx.gen.tr bölümünde tema bölümünde güzelce açıklamışlar bu ikonla ana ekranı
    isteyenler baksın, yüklesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramroat

zaten 2002 de 2003 te te yapabiliyorsunuz böyle ikonlu

nası yapıyoz ya. liste şeklinde çıkan programsı ikonlu olarak nokia symbian menusu gibi ikonlardan bahsediyorum
  • beyler emule da winmobile 2005 var... isteyen ordan cekebilir windows mobile 2005 diye search edin...
  • ewt aynen dediğim gibi nokia gibi ikonlu yapabiliyorsun hatta dahada güzeli diyorum size
    www.mpx.gen.tr tema bölümüne bakın çok güzel açıklanmıaş..hem 2002 hem 2003 için

ben siteden banlandım girmeiyorum
  • hemen gidi pbakmalı:))
  • gerçekten güzel... symbian oyuncak kalıo yanında adamlar resmen windows u cepe sığdırmışlar...
    symbiana birsürü ek program ile kazandırılan fonksiyonları o kendiliğinden kapsıyor...
    ama yazılımsal olarak desteği nasıl onu bilemem... o konudada symbian ile kapışacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codexboy -- 15 Mayıs 2005, 21:30:40 >
  • microsoft un yaptığı en iyi iş rakiplerini ezip piyasa lideri olmak. aynı şeyi windows mobile da görürsek hiç şaşırmayacağım. netscape i ve icq yu hatırlayın. symbianı gelecekte zor günler bekliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.