Şimdi Ara

Windows Mobile 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows Mobile ın detaylı açıklaması yapıldığı sayfayı bir süre önce baştan sona inceledim.
    Anlaşıldığı kadarıyla Google Android ve iPhone OS kadar rahat kullanımlı ve en az onlar kadar özellikler taşıyan bir işletim sistemi gelecek. Lakin 2009 un 2. yarısına ertelenmiş çıkışı.

Benim merak ettiğim konu ise, sizce, bilginiz ve düşüncelerinize göre WM 7 yi bugün piyasada olan HTC veya OMNIA gibi cihazlarda kullanabilecek miyiz? Desteleyebilecekler mi? Kapasiteleri yetecek mi?

Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: galego

Herkese merhabalar,

Windows Mobile ın detaylı açıklaması yapıldığı sayfayı bir süre önce baştan sona inceledim.
    Anlaşıldığı kadarıyla Google Android ve iPhone OS kadar rahat kullanımlı ve en az onlar kadar özellikler taşıyan bir işletim sistemi gelecek. Lakin 2009 un 2. yarısına ertelenmiş çıkışı.

Benim merak ettiğim konu ise, sizce, bilginiz ve düşüncelerinize göre WM 7 yi bugün piyasada olan HTC veya OMNIA gibi cihazlarda kullanabilecek miyiz? Desteleyebilecekler mi? Kapasiteleri yetecek mi?

Teşekkürler.

yeni gelen bir yazılımını daha önce çıkan modellerin destekleyeceğini düşünmüyorum onun için

yeni işlemci yeni modeller çıkacaktır tabi bunu öğrenmenin tek yoluda zaman beklemek

• hayır omnia kesinlikle uyumlu windows mobile 7 e yükseltilebilinecek hatta multi touch bile gelecek diye duydum ama bu konuyu araştırıyorum
    "multi touch teknik olarak omnia da var windows mobile 6 desteklemediği için yok" diye bir yazı okumuştum bi mail atacam üreticilere bununla ilgili.
    Ama kesinlikle cihazlara windows mobile 7 yüklenebilcek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeArSEmre

hayır omnia kesinlikle uyumlu windows mobile 7 e yükseltilebilinecek hatta multi touch bile gelecek diye duydum ama bu konuyu araştırıyorum
    "multi touch teknik olarak omnia da var windows mobile 6 desteklemediği için yok" diye bir yazı okumuştum bi mail atacam üreticilere bununla ilgili.

Kaynak gösterebilirsen bizde kesin emin olabiliriz dostum. yoksa forumda çok konuşuluyo omnia ve wm7 hakkında..herkes aynı şeyleri söylüyo ama hepsi kulaktan dolma.
  • ben multi touch özelliğini nedense hiç aramadı yada yoklugu yüzünden canım sıkılmadı.. WM7 cıktıgında omnia ile uyumlu olacak sırf muLti touch için 6.1'den vazgecmem acıkcası
  • Sadece multitouch değil, kullanıcıya inanılmaz rahatlıklar sağlayacak ve cihazı daha çok kullanıcı dostu yapacak bir işletim sistemi WM7.

http://microsoft.blognewschannel.com/archives/2008/01/06/exclusive-windows-mobile-7-to-focus-on-touch-and-motion-gestures/

Buradan detaylı olarak gelecek özelliklere bakılabilinir.

quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

ben multi touch özelliğini nedense hiç aramadı yada yoklugu yüzünden canım sıkılmadı.. WM7 cıktıgında omnia ile uyumlu olacak sırf muLti touch için 6.1'den vazgecmem acıkcası

• quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

ben multi touch özelliğini nedense hiç aramadı yada yoklugu yüzünden canım sıkılmadı.. WM7 cıktıgında omnia ile uyumlu olacak sırf muLti touch için 6.1'den vazgecmem acıkcası

Forumda sürekli omnia'nın WM7 yi destekleyeceği söyleniyor, bunu anlayamıyorum, WM7 nin nasıl bir donanım gereksinimiyle piyasaya çıkacağı bile net değilmiş şu anda...

Carsten: How to know if Samsung will offer an upgrade for "Windows Mobile 7"? It's neither yet announced nor we know which hardware requirements Windows Mobile 7 might has? Maybe requirements change as it happened in the past with Pocket PCs already? Nobody knows yet and Microsoft hasn't unveiled anything so far.

http://www.theunwired.net/forum/viewtopic.php?id=7700&p=2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • htc ve wm7 birbirleriyle sık anılıyorlar.Herhalde wm7 çıktığında; cihazlarında ilk kullanacak firma htc olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeArSEmre

hayır omnia kesinlikle uyumlu windows mobile 7 e yükseltilebilinecek hatta multi touch bile gelecek diye duydum ama bu konuyu araştırıyorum

inşallah dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.