Dvd cdsindeki videomu pcye çekip onu makerda editlemeye çalıştım, kırpıp klip yapıyorum. İzlerken önce durup dururken başka yerlerine atlamalar yapıor sonra o atlamalar yaptığı kareye geri dönmek istediğimde ise normal seyrinde devam ettiğini görüyorum. Bunun nedeni programdaki bi hatam mı yoksa pcye aktarırken yaptığım bir hatamı?
Bu arada cdden pcye es kaza dvdyi neroyla tek dosya haline getirerek atabildim. Yine yapmak istediğimde nası aptığımı bulamıorum :) wma avi falan olarak nası tek dosya haline getirebilirim?
Bayadır uğraşıorum yardımcı olursanız nası makbule geçer anlatamam :)
Dediğin gibi önce kameradan görüntüleri pc ye attın. Sonra kesip biçtin.Son şeklini verdiğinde ön izlemede izlerken biraz geriye alırken ön izleme penceresinden görüntüyü durdurup film şeridinde izlemek istediğin karenin üzerine tıklayıp yeniden play diyeceksin. Son şeklini verdikten sonra bilgisayarıma kaydet deyip dosyaya bir isim ekleyip pc ye kaydedceksin. Ve tek dosya olacak. Umarım yanlış bir şeye cevap vermemişimdir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme