Şimdi Ara

windows movie maker projesi başka programda açılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar xp.windows movie maker da bir proje yaptım ama kaydet dediğimde disk yetersiz veya başka bir sorun var diyor kaydetmiyor.birde projeyi kaydet dediğimde tahmini gerekli boş alan 2.2 gb yazıyor.benim diskte 10 gb dan fazla yer var.

bi filmden parçalar kesip yaptım videoyu (filmin çözünürlüğü 720x302)(toplamda 11 dk proje)(kestiğim bölümlerin toplam boyutu 150mb civarı).tahminimce program işlemcinin yetmiyeceğini düşündüğü için bu hatayı veriyor.

movie maker projelerini açan programlar vardı önceden hatırlayamıyorum şuan.konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse çok büyük sevaba girecek (:

not: movie maker projeyi kaydetmeyince bende şöyle bişey yaptım. :D

movie makerda projeyi oynatırken Freez Screen Video Capture programıyla ekranın videosunu kaydettim.(sadece movie makerda videonun oynatıldığı yeri)(630x360 olarak çünkü movie makerın player ı daha fazla büyümüyor)(yaklaşık 2 gb tuttu tabi.kaliteyi %100 yaptım yoksa görüntü çok bozuluyordu).buna bile razıydım ancak ses ile görüntü senkronu bi süre sonra bozuldu.bununda sebebi projeye attığım videoların fps i 23,97. Freez Screen Video Capture ise 22,25,27,30fps kaydetme seçeneği var.doğal olarak görüntü ses kaydı bi süre sonra.(bu söylediğimi 2 günde farkettim :D)

eğer 23,97fps olarak ekran görüntüsünü çekebileceğim bir video kaydetme programı varsa oda olur.

not2:Freez Screen Video Capture programıyla kaydettim demiştim ya (2gb tutmuştu).işte bu kaydettiğim videoyu movie maker a attım bakalım nolucak diye.pc ye kaydet dedim.sorunsuz bi şekilde kaydetti (:. görüntü kaybı biraz fazla oluyor ama. orjinal projede videoların boyutu 200mb bile tutmuyorken kaydetmiyor.bence projeye attığım videoların kalitesi yüzüden movie maker kaydedemiyor.aklıma başka bişey gelmiyor çünkü.boyut yüzünden olsa 2 gb lık videoyu hiç kaydetmezdi.

yazı biraz uzun oldu kusura bakmayın kaç gündür delirtti beni bu sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreplaypc -- 25 Nisan 2016; 23:45:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.