Şimdi Ara

WİNDOWS OLD DOSYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,kısa süre önce bilgisayarı formatladım windows old dosyasındaki geçmiş dosyalar görünüyor.resim olanlarını kolayca yeni sisteme taşıdım.fakat kurulum gerektiren MS office ve diğerlerini yeni duruma nasıl adapte edeceğim?yoksa tektrardan kurmam mı gerekir?selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mobildekor

Merhaba arkadaşlar,kısa süre önce bilgisayarı formatladım windows old dosyasındaki geçmiş dosyalar görünüyor.resim olanlarını kolayca yeni sisteme taşıdım.fakat kurulum gerektiren MS office ve diğerlerini yeni duruma nasıl adapte edeceğim?yoksa tektrardan kurmam mı gerekir?selamlar

hocam resimde anlattım inş. yardımcı olur.

Windows u nereye yüklediysen üstüne gel sağ tık yap özellikler i seç Disk temizlemeyi başlat

WİNDOWS OLD DOSYASI

daha sonra resimdeki gibi sistem dosyalarını temizle var. korkma bilgisayarına zarar vermez win 7 den kalan işe yaramaz öğeleri siliyor sadece. bendede yüklü win 8

WİNDOWS OLD DOSYASI

ve son olarak ne kadar tik varsa hepsini işaretle ve temizliği başlat. bittikten sonrada bilgisayara reset at. ( yeniden başlatı kullanarak )

WİNDOWS OLD DOSYASI

Geçmiş Olsun

• ilgine zahmetine teşekkür ederim sn drj3n, fakat bu anlattığım windows old dosyası içinde 350 gb gibi eski kurulum folder leri gözüküyor senin bahsettiğin yerde gözümüyür.Demek istediğim mesela.:.,
    Autocad çizim programıvar old ta bunu açmak istesem bile dll hatası veriyor. silsem CD si yok tekrar yükleyemem.copypaste ile yeni kuruluma taşımakla olmuyor.window old dosyasındaki eski çalışan programları yeni kurulumdaki programfiles dosyasına işler vaziyette nasıl taşırım ? anlaşılmıştır inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobildekor

ilgine zahmetine teşekkür ederim sn drj3n, fakat bu anlattığım windows old dosyası içinde 350 gb gibi eski kurulum folder leri gözüküyor senin bahsettiğin yerde gözümüyür.Demek istediğim mesela.:.,
    Autocad çizim programıvar old ta bunu açmak istesem bile dll hatası veriyor. silsem CD si yok tekrar yükleyemem.copypaste ile yeni kuruluma taşımakla olmuyor.window old dosyasındaki eski çalışan programları yeni kurulumdaki programfiles dosyasına işler vaziyette nasıl taşırım ? anlaşılmıştır inşallah

hocam anladımda anlamasına onu Windows u Yükseltme Yaparak Yükleyecektin Malesef..

Program Filesi ve gerekli bütün driverlar ı kendi sistemine alıyordu win 8 o şekilde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.