Şimdi Ara

WINDOWS Onarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sistemimin kilitlenme sorunu icin bir de windows onarma dene demislerdi. fakat winkur dan windows onarma ya girince yonetici parolası istiyor. halbuki benim koydugum bi parola falan yok. buraya windows serialini mi yazıcaz?veya boyle sormasına neden olan bi ayar mı var? bunu nasıl kaldırabilirim?

• Admin Admin OLABİLİR. yada pc nin markası olabilir. eğer pcye işletim sistemini kurarlarken herhangi bir ad vermezler. benim regal marka pc . senin bahsettiğin şifrede regal di. ben format attığımda kendi belirlediğm bir ad yazdım. dene bakalım

kolay gelsin
  • bilgisayarını daha önce kuran kişi administrator yani yönetici hesabına şifre koymuş olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ae_

bilgisayarını daha önce kuran kişi administrator yani yönetici hesabına şifre koymuş olabilir

haklısında birinci el bir pc ise neden böyle birşey yapsın. genelde olmaması gerekli.zaten böyle bir hakkı da yok bu kişinin. ama dediğin gibi abin baban vs onlar format attıysa yada bir arkadaşın onlar bir şifre koymuş olabilir.

kolay gelsin
  • onarma işlemini yaparken, cd den ön yükleme yaptıktan sonra karşınıza çıkan ilk ekrandaki Onar (R) seçeneğini kullanmadan entere basın(F8 ile sözleşmeyi kabul edin). bundan sonraki ekranda çıkan onar seçeneğini tıklayın..

bu yola denediğinizde de hala admin şifresi istiyor mu???
  • evet istiyo ama pc ismini bi deneyecegim yardımlar icin tskrler.
  • Bence hiç bişey yazmadan enter'a bas, belki şifre yoktur Çünkü bazen şifre olmasada şifre istiyor, banada omuştu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi de şunu deneyin:
    Bilgisayarıma sağ tıklayın_ yönet_Yerel kullanıcılar ve Gruplara_USERS_Buradaki Administratora sağ tıkla parola belirle de.
    Buradan yeni bir parola ver. "ESKİ PAROLAYI İSTEMİYOR"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.