Beyler Ben şuhan win7 kullanıyorum fakat win8 yada xP ye gecmeyi düşünüyorum hangisine geceyim
İşletim sistemi: MicrosoftWindows 7 ultimate ana İşlemci:PentiumR Dual-core CPU E6700 @3.20GHz Video Bağdaştırıcı: ATI Radeon HD6230 Video Belleği:512,00MB Toplam Bellek:2,00GB Kapasie:2,00GB Veri Genişliği 64bit
Windows 8 kullanımı çok rahat ve hızlı bir sistem, bence Windows 8'i kur.
Biraz karışık gibi yav
Aslında doğru söylüyorsun, ilk kullanımda neyin nerede olduğu kafayı yorar ama kullanınca ne kadar rahat ve hızlı olduğunu anlayacaksındır. Bence netten Windows 8'in kullanım videolarına göz gezdir, kullanımı senin açından da kolaysa kur ve XP'ye hiç geçme derim çünkü asıl 8 ile XP'yi karşılaştırırsak XP'nin kullanımı daha zor.
Çoğu kişi Ram den sıkıntı yaşarsın diyolar bi denesemmi win8 zi
Benim de RAM 2GB ben sıkıntısız kullanıyorum ama şimdi fark ettim senin PC galiba 64 bitmiş RAM'dan sıkıntı yaşayabilirsin. Eğer 8'i yükleyeceksen 4GB'a yükselt derim, hem zaten 64 bitin hızı o zaman açığa çıkar.
sistem türü 32 bit veri genişliği 64 bit diyor bilgilerde benimde kafam karıştı :D suan win8 32 bit kuracam 64 de ram den sıkıntı olur diyorlar
Kafam karıştı ama sıkıntı yok bu konuyu çözeceğiz. Şimdi senin PC 32 bit ve sen Windows 8 64 bit yüklemek mi istiyorsun? Ona göre söyle cevap yazayım.
O ramle win8 kurma git xp kur
64 deil 32 bit kuracam windows8 zin
Tamam o zaman siz Windows 8 32 biti rahat bi şekilde kullanabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü sistem özellikleri neredeyse aynı. Yine dediğim gibi bi bakın 8'i inceleyin, araştırın sonra sizde yükleyince Windows 8 katili olmayın.
Bnece win 7 devam et
bence xp yap o ram surekli sanal belleği kullanmaya zorlayacak bilgisayarı hdd kullanıyorsan battın
xP mi kaldı artık yav :D
xp ye geç kafan rahat olsun win7 kullanıyorum ama sürücüleri olsaydı xp kullanırdım.
Windows 7 kullanmaya devam et bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme