Şimdi Ara

Windows Phone 10 ön İzleme Sürümüne Kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • insider.windows.com adresinden 10 şubatta yayınlanacak windows Phone 10 ön izleme sürümüne kayıt olacaktım ancak sözleşmeyi okuduktan sonra bir tırstım açıkçası çökmeler bozulmalar olabilir diyor endişe ettim yeni güncellemeyi merak ediyorum ancak telefona bi'şey olur mu ne diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mermi8

insider.windows.com adresinden 10 şubatta yayınlanacak windows Phone 10 ön izleme sürümüne kayıt olacaktım ancak sözleşmeyi okuduktan sonra bir tırstım açıkçası çökmeler bozulmalar olabilir diyor endişe ettim yeni güncellemeyi merak ediyorum ancak telefona bi'şey olur mu ne diyorsunuz?

Genelde tüm şirketler beta sürümlerinde söyler bunları. Apple'da da durum böyledir. Ha şu ana kadar bişey olmuş mudur ? Sanmıyorum. Ama olursa bişey deme hakkın var mı ? Sanırım yok.
  • Merak etme takır takır w10 teknik kullanıyorum gelicek olan artık daha kararlı yapılar kolaycada tam surume gecersin ordan.
  • Microsoft un beta dediğine bakmayın hiçbir hata olmaz kolay kolay gönül rahatlığı ile kayıt olun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.