Şimdi Ara

Windows Phone Adam Olmaz (Almayın Aldırtmayın!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya boyle konulari gordukce deliriyorym, forumun gaziyla almis. Forum senin gazini almak zorunda mi peki?
    Betayi yuklemissiniz, hata var diyosun boyle sacmaliga kargalar bile guler.
    Hadi apple a 2000 lira bayilda kurtul hadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

L925 aldık burdan gaza gelip. Çöp bu cihaz çöp. Uygulamar beş para etmez

Uygulamalar olarak çöp. Mobilde ilk defa eksi aldım be. Arkadaşlar 8.1 ile uygulamalar düzelmeli. Cihaz cidden iyi ama uygulamalar çöp. Hadi bunu da eksileyin ...

• yunusemresa kullanıcısına yanıt
    Hayır ios alırsamda 1100-1200'e 5 alırım hocam. 8.1 tam surumu bekliyorum. Cihazımdan memnunum ama uygulamalar deli ediyor.

• ozeceze kullanıcısına yanıt
    400 liralık android alsan bile wp ile kıyaslanmayacak kadar daha iyidir. ben vodafone'dan 7 liralık 24 ay taksitle huawei ascend y320 aldım tüm wplardan daha iyi. marketten açmadığı oyun, uygulama yok. tamam iyi bir telefon alacağım bu hafta sonuna kadar ama. y320 htc 8x'ten sonra ilaç gibi geldi. wp durumu o kadar vahim,

• Hocam s3 ile s5 arasında çok az fark olmamasının nedeni samsungun pazarlama stratejisi.Zaten bu stratejileri yüzünden şuan s5 beklenenin altında bir satış yaptı.
    Ama hocam s3 kullanırsanız sürekli donma ve kasmalardan şikayet ediceksiniz özellikle rehbere girerken.Ayrıca s3 kullandınız mı bilmiyorum ama dokunmatiği şuan elimde olan L820'den daha kötü
    Tabi neticede s3'ün Google play gibi bir nimetide var.

• Orda durun hocam 500-600 liralık androidler iyi değil. L520-525 f/p cihazları. Ben kotuleyen karan birisi değilim. L520 de var babama aldım. Hatta ondan sonra L925 aldım. 520 her işini görüyor babamın. 500 liralık androidlerden Samsung Galaxy Ace almıştım telefon menüde donuyordu. Lumiada ciddi ciddi iki sorunum var.
    1-) L925 güneş altında iPhone gibi bitiyor.
    2-) Uygulamalar iyi değil. (optimizasyon ile alakalı bir konudur buda. Windows el atmalı)

• mares626 kullanıcısına yanıt
    s3 aldığın an cyanogenmod yükle al sana mis gibi canavar telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

Sözün bittiği yerdeyiz. Hadi herkes discovery alsın.

İlahi hocam çoktandır yukarılardaydım inmiyordum indim ne göreyim doğruları eksiliyorlar siz ne yaptınız sizde de L925 vardı sanırım ?

• ozeceze kullanıcısına yanıt
    ascend y320 var elimde şuan. bilen biri çıksın söylesin. y320 mi l520'mi?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5322&idPhone2=5936

y320 google playde herşeyi çalıştırıyor 300 liralık telefon. bu yanlış düşüncelerden sıyrılmak lazım artık. 300 liraya dc 1.3 ghz mali 400 android 4.2.2 cihazlar var gördüğün gibi. lumia 520 bundan iyi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hill -- 11 Haziran 2014; 10:50:23 >
  • Hocam ben asla Samsung almak gibi bir şey yapmam.Sırf malzeme kalitesi bile beni Samsungtan uzaklaştırıyor.

• mares626 kullanıcısına yanıt
    millet sanıyor ki uygun fiyata qc androidler gmd'den ibaret. hayır 100 tl daha koy s3 var her yönüyle gmd'den daha iyi. kendi romunu da kurdun mu tamamdır.

• Yazılanları okuyunca ayıptır diyorsunuz, ama adamlar klavyenin başında alanen sallıyorlar. Lumia 920 sahibiyim 2 yıldan fazla oldu,,2 yılda telefonumu sadece 2 kez kapattım.Yere göğe koyamadığınız anndroidi kullanıyorum,samsung note 8 tabletim var,her gün kapatıp açmazsan wifi ye bağlanmamak gibi bir huyu var.ayrıca sürekli ram boşaltan programları kullanmak zorundasın.Kızımın ipadi var,androide göre mükemmel bir sistem,laf söyleyen çarpılır.ama onda da zırt pırt oyunlar ana sayfadan kayboluyor,tableti açıp kapatmak gerekiyor. Sorun aslında insanımızın cahil olmasından kaynaklı.Adam oyun delisi gidiyor windows phone alıyor,sonra foruma gelip bu sistem çöp diyor.Bir oku araştır ama nerde.Nokia nın kendine has uygulamaları hiç bir marka da yok,buna apple ve samsung da dahil.Sırf bu yazılımlar için bile Lumia serisi telefonlar alınır.Ama yok illa gelip buraya çöp yazacaklar.Ya kardeşim sizin tonla para ödediğiniz navigasyon programlarını nokia telefonun içinde hazır veriyor,hemde bütün diğer programlarınızla entegre şekilde.Fotoğraf çekme olayına hiç girmiyorum,Özellikle galaxy serisini,benim lumia 920 her seferinde tokatlıyor.Kozmetikten hiç bahsetmiyorum,lumia serisine hakaret olur. Lumia 920 nin ekran görüntüsünün netliğini allah aşkına gelip şurda övdüğünüz S3 LE-S4 le falan karşılaştırın sonra gelin buraya çöp yazın.Marketi beğenmiyorsan zaten niye WP alıyorsun,bunu da hiç anlamış değilim.

• Ha bu arada beni eksileyen arkadaşlar. Ben almadan önce de demiştim şimdide diyorum (cihazımı seviyorum uygulamalar hariç ama düzelecektir onlarda) . Kimin ne olup olmadığını bilmeden çatur çutur eleştirip eksi basmayın. Oyuncak oldu eksi sistemi zaten

(akşam eve geçince fotoğraflarını da atarım telefondan upload edemiyorum)

• montaj34 kullanıcısına yanıt
    +925 . Daha bir kez teklemedi cihazım. Uygulamar yavaş kalıyor onlarda düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: yeah4everr

Hastamısınız bugünde forumda anti wpler türedi zorla mı elinizine tutuşturdular telefonu.
    Neden bende hiçbir sıkıntı yok(L1320) adam bir video açamadı diye ortalığı ateşe veriyor.
    Arkadaş bide ustune ios da buyuk ekran yapıyor almamak için bir neden kalmayacak demiş.

Kimse wp iosdan iyi diyemez apple şuan için de almaman için bir neden yok paran varsa .
    Fanboyluk yapma beğenmediysen kullanamadıysan git sat
    Ha birde stabil olmasına çaf etmişsin ona hiç yorum dahi yapmıyorum sadece kutudan ibaret sanki telefon

Bir de wp fanboylar türedi nedense. Savunulacak bir yanı olmayan bir sistemin nesini savunuyorsunuz anlamıyorum. Kimse bize zorla aldırmadı ama sizin gibi sorun yokçu tipler eskiden de vardı onların katkısı ve kullanmadan bilemeyeceğiniz durumlar var. İşte bu yüzden pişmanlığımızı dile getiriyoruz. Her ne kadar wp'ye karşı beklentiyi düşük tutmuş olsam da olmuyor işte.

Siz de telefonda ne kullanıyorsunuz ne ediyorsunuz bilmiyorum. Bana yetiyor sorunum yok ama size yetmeyebilir eyvallah diyeceğine başkalarında hata buluyorsunuz.

video açamıyormuş ben açıyorum hiç problemsiz
    stabil konusuna değinmiş utanmadan piyasada bu fiyatlara böyle stabil cihazlar yok
    mağazada da eksikler var lakin çöplük değil
    amacım fanboyluk değil lakin arkadaşın yakındığı konularda elle tutulur cinsten değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Yoo. Eleştirmekten saçmalamak boyutuna geçtin de. Komiğime gidiyor. Çocuk gibi tavırlar falan. Komik yani.

Kaldı ki "satıp kurtulacağım wp"den" dediğimde "niye?" diye soran sendin. Şu anda olsa"sat kurtul, alman hataydı zaten" dersin. Demez misin? Dersin.

Saf ne? Sana mücadelende başarılar. 5S'e laf çaktığın günleri de unutma.

Her şeyi eleştirebilirim. Bugün bunu eleştiriyorsam yarın eksikleri kapandığında överim de. 5S konusunda iki eleştirebileceğim konu var: Parmak izi okuyucusu( ki insanları korkutmuyor artık. O zaman için eleştirebileceğim diyorum), ekranın küçük olması.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Hastamısınız bugünde forumda anti wpler türedi zorla mı elinizine tutuşturdular telefonu.
    Neden bende hiçbir sıkıntı yok(L1320) adam bir video açamadı diye ortalığı ateşe veriyor.
    Arkadaş bide ustune ios da buyuk ekran yapıyor almamak için bir neden kalmayacak demiş.

Kimse wp iosdan iyi diyemez apple şuan için de almaman için bir neden yok paran varsa .
    Fanboyluk yapma beğenmediysen kullanamadıysan git sat
    Ha birde stabil olmasına çaf etmişsin ona hiç yorum dahi yapmıyorum sadece kutudan ibaret sanki telefon

Bir de wp fanboylar türedi nedense. Savunulacak bir yanı olmayan bir sistemin nesini savunuyorsunuz anlamıyorum. Kimse bize zorla aldırmadı ama sizin gibi sorun yokçu tipler eskiden de vardı onların katkısı ve kullanmadan bilemeyeceğiniz durumlar var. İşte bu yüzden pişmanlığımızı dile getiriyoruz. Her ne kadar wp'ye karşı beklentiyi düşük tutmuş olsam da olmuyor işte.

Siz de telefonda ne kullanıyorsunuz ne ediyorsunuz bilmiyorum. Bana yetiyor sorunum yok ama size yetmeyebilir eyvallah diyeceğine başkalarında hata buluyorsunuz.

video açamıyormuş ben açıyorum hiç problemsiz
    stabil konusuna değinmiş utanmadan piyasada bu fiyatlara böyle stabil cihazlar yok
    mağazada da eksikler var lakin çöplük değil
    amacım fanboyluk değil lakin arkadaşın yakındığı konularda elle tutulur cinsten değil

Bu telefonlar zaten stabil değil. Yazılımı sayesinde ana menü geçişleri hızlı diye stabil olmuyor cihaz. Bir yerden sonra Wp'ler de sapıtıyor. İki saat sürdürülüyor çıkıyor, program açarken yine iki saat bekliyoruz, atmalar oluyor. Bunlar oluşuyorsa stabil değildir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 11 Haziran 2014; 12:05:54 >

• Yukarıda da yazdım yine yazıyorum beğenmiyorum diyorsan kullanma gel beğenmediğin yonleri buraya yaz ama millete almayın aldırmayın demek nedir ya ? Samsung'da filan çalışıyorsan söyle haberimiz olsun millete de fanboy lakabını takarken kendi mesajlarınıza bir göz atın bakalım kim fanboy kim değil diye...
    NOT : Eksileyebilirsiz bloklayadabilirsiniz ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar lafını hatırlatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvjezdan -- 11 Haziran 2014; 12:23:20 >

• Telefonları stabil sozumuz yok menusu falan düzgün ama lumialar 20 25 yasındakilere degilde iş adamlarına hitaben yapılmıs cihazlar cünkü microsoft güvenligi var androidde güvenlik yok ve iosta pahalı gelebiliyor ondan tercih sebebi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.