Şimdi Ara

Windows Phone Adam Olmaz (Almayın Aldırtmayın!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumun gazına gelip yok roketti yok stabildi aldık alacağıma lanet olsun . Eleştirilerim sadece Wp platformuna yani elimdeki telefon android olsaydı adam gibi bir şey olurdu .

Platformun diğer platformlardan hiç bir artısı yok . Yok yani nesinden tutsan elinde kalıyor

Lanet bir halta yaramayan bir flash desteği geldi sayesinde hiç bir videoyu izleyemiyorum . 8.1 e geçtiğimden beri eskiden izlediğim videoları bile izleyemiyorum hata veriyor açılmıyor ve ya tam ekran olmuyor . Bitmemiş bir os u verdiler elimize sabrettik geliştirecekler dedik yalan yok gelişti de aslında en başında olması çıkması gereken yere bile daha doğru düzgün gelemedik .

Kime sorduysam stabil diyor . Zaten iki kutucuktan oluşan menü var stabil olmassa sorun var . Millet öyle bir övüyor ki sanarsın arka planda filan hareketli temalar var bütün programların simgeleri filan hd kalite yok öyle bir şey . Sadece kutular var .

Platformun övülecek yanı yok yani . Madem övülecek yanı yok bari eldekiler güzel olsun değil mi ? Yok niye uğraşsın ki MS zaten satmış almış parayı.

Mağazaya değinmeyeceğim . Bomboş bir guide/tips çöpluğu .

Benim gibi telefonu %90 internet için kullanan biri için asıl vurgun tarayıcıydı . Dns filan demiyorum onlar çok üstün teknolojiler . 8.0 da bulunan ilekl video tarayıcı yeni getirdikleri dandik sürekli çöken video açtığında ekranın açılıp kapandığı kitlenen trayıcıdan çok daha iyiydi . Sözde yeni tarayıcı ile flash desteği deldi . O destek te videoları tam ekran olmadan izlemeye yarayan daha doğrusu yarayamayan bir player . Eski sürümde açılan videolar filan bile artık açılmıyor . Yani film dizi keyfiniz varsa telden unutun .

Ne diyim . Yazıklar olsun kaç ay oldu adam edemediler . Bitmemiş işletim sistemini kakaladılar. Bu gelen güncellemeler ne halta yarıyor ? Elimizde seçenek te yok . Bir video oynatıcısını değiştiremiyoruz da . Neresinden tutsan elinde kalıyor . Bari rekabet etmek istiyorsan MS en azından biraz özgür bırak klavyeyi , video oynatıcısını filan değiştirelim senden bir halt olacağı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 10 Haziran 2014; 19:52:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adam olurda enaz 3 yılı var ben o kadar sabredemedim sattım androide geçtim...
  • 3 yıla kim öle kala . Çinli firmalar almış başını gitmiş a kalite telefonlar çıkartıyor . Artık stabil -kamayan- arayüzler var (Miui) . İos desen artık büyük ekrana geçiyor almamak gibi bir sebep kalmayacak...
    @selim6
  • Bu forumun WP bölümüne güvenmeyeceksin. "Ben hata yaptım başkaları da hata yapsın" gibi bir çabaları var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen yenisin galiba

• 8.1 şuan betada ve sen 8.1'in video oynatıcısına laf yapıyorsun.Tam sürümde aynı olursa ancak o zaman gelip buraya şikayet edebilirsin.Sana zorla betayı yükletmedi kimse.
    Lütfen bir daha bu platform zaten gelişir zamanla diye telefon almayın sonra gelip burda laf yapıyorsunuz beş para etmez diye !

• Tamamen haklısınız.

Eksiklikleri şu konuda görebilirsiniz kendim derlemiştim:http://forum.donanimhaber.com/m_87561635/mpage_3/f_//tm.htm#92860856

Almak isteyen, düşünen, araştıran elbet bu foruma girecek. Buraları görürler umarım da vazgeçerler. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • blok
  • 8.1 i yüklemen için başına silah mı dayadılar kardeş ? Daha beta da olan sisteme gelmiş laf yapıyorsun burda
  • mares626 kullanıcısına yanıt
    Lumia 630 da kararlı sürüm yüklü ve aynı video oynatıcı kullanılmakta. Bunun tam sürüm ile alakası yok bu uygulamalar sistemden bağımsız haldeler artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam sürüm yayınlandığında şuanda 8.1 kullanan cihazlar içinde bir düzeltme amaçlı bir güncelleme yayınlanıcaktır diye düşünüyorum.
    Aksi takdirde wp'nin sonu yakındır

• Çok doğru söylemişsin iki tane kutucuk koyuyosun bırakta kasmasın ne arayüz var ne de adam akıllı bir geçiş efekti :D bu arayüzle olmaz bu sistem tutmaz... Senin gibi aldığına pişman kaç kişi var bu forumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1320 aldım. Pişman mıyım. Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Lumia 630 da kararlı sürüm yüklü ve aynı video oynatıcı kullanılmakta. Bunun tam sürüm ile alakası yok bu uygulamalar sistemden bağımsız haldeler artık.

Ben 630 Aldım. İlk Günden Resetleme Vb. Birçok Olay Yaşadım. Servise Verdim. Para İadesi İstiyorum Diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: FISDOM

Çok doğru söylemişsin iki tane kutucuk koyuyosun bırakta kasmasın ne arayüz var ne de adam akıllı bir geçiş efekti :D bu arayüzle olmaz bu sistem tutmaz... Senin gibi aldığına pişman kaç kişi var bu forumda.

Bu Sistem Android'den Güzel Olur. Ama Zamana İhtiyacı Var. Tabi Kaç Sene Sonra Allah Bilir
  • Hastamısınız bugünde forumda anti wpler türedi zorla mı elinizine tutuşturdular telefonu.
    Neden bende hiçbir sıkıntı yok(L1320) adam bir video açamadı diye ortalığı ateşe veriyor.
    Arkadaş bide ustune ios da buyuk ekran yapıyor almamak için bir neden kalmayacak demiş.

Kimse wp iosdan iyi diyemez apple şuan için de almaman için bir neden yok paran varsa .
    Fanboyluk yapma beğenmediysen kullanamadıysan git sat
    Ha birde stabil olmasına çaf etmişsin ona hiç yorum dahi yapmıyorum sadece kutudan ibaret sanki telefon

• Benim gibi bunaklara göredir wp... Bu yüzden memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç kere yazacak oldum her seferinde geri sildim daha 8.1 in beta sürüm olduğunu hata olmasının çok doğal olduğunuı bilmiyorsan gelipde forumda bilirkişi gibi yorum yapmanın manası yok
  • Fan boylukla falan alakası yok. Ben L620 'den 925 geçtim eğer ben yandım başkası da yansın diye aldırsam 2. defa almam... Şimdi hocam sende haklısın dediklerin oluyor ama unutmayalım ki bu beta ve bunu yüklerken farkındayız. He sen diyorsun ki ben wp sevemedim bunu da kabul ediyorum ama arkadaş sen bu telefonu alırken hiç mi incelemedim ?
  • L1320 kullanıyorum. WP'dan önce Android de IOS da kullandım. Şu an gayet de memnunum WP'dan.

Örneğin şu batarya süresini hiçbir telefonda görmedim. Ekran görüntüsü bana aittir.

Windows Phone Adam Olmaz (Almayın Aldırtmayın!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cCc_lollol_cCc -- 11 Haziran 2014; 0:30:45 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.