Şimdi Ara

Windows Phone Adam Olmaz (Almayın Aldırtmayın!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeşim ne diyosun sen? Çoklu mesaj seçme YOK. Farklı kişilerin mesajlarını kastetmiyorum. Örneğin A kişisiyle mesajlaşmışım 150 tane mesaj var, bu mesajları tek tek silebiliyorsun. Birden fazla seçme YOK.
    8 aydır telefonu kullanıyorum bunları bana mı söylüyorsun? Üsluba bak. Arka planda çalışan uygulamayla hiçbir alakası yok. Her halükarda çıkıyor Sürdürülüyor diye...
  • wqlky W kullanıcısına yanıt
    Bir iki dakika sonra kapatıyor uygulamayı. Ben spotify kullanırken çok yaşıyorum bunu. Örneğin bi şarkıyı açıp ekranı kilitliyorum, şarkı bitince şarkıyı değiştirmek için ekranı uyandırdığımda uygulama tekrar en baştan açılıyor. Anlaşılmıştır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

Bir iki dakika sonra kapatıyor uygulamayı. Ben spotify kullanırken çok yaşıyorum bunu. Örneğin bi şarkıyı açıp ekranı kilitliyorum, şarkı bitince şarkıyı değiştirmek için ekranı uyandırdığımda uygulama tekrar en baştan açılıyor. Anlaşılmıştır umarım.

Şimdi yine 3 ve 4 dakika bekleyerek 2 kez test ettim dediğin şartlarda , yine bu tarz bir problemle karşılaşmadım (lumia 920) belki 512 ramde ramden kazanç sağlamak için yapıyordur onu bilemem. Ama doğrudan arka planda o uygulama olursa lock screen i yukarı kaydırdıktan hemen sonra bir sürdürülüyor ekranı beliriyor onu diyorsan bilmiyorum da çok uzun bir süre gibi gelmedi bana en azından benim için hatta yazarken tekrar test ettim sadece müzik uygulamasına oluyor oyunda bu olmadı.
  • nieras kullanıcısına yanıt
    Iyi diyosun hos diyosunda google yaptigi isin ceremesini niye biz cekiyoruz o zaman ios niye bunu cekmiyor ? Bende lumia 920 kullandim bu arada facebook desen kendi kendine uygulamadan atiyor cogu sey haber kaynaginda gozukmuyor twitter desen bildirim gelmiyor takipci istekleri gelmiyor instagram fena degil ama hala beta forsquare desen kisi etiketleme yok ki zaten arayuz resmen rezillik marketin bosluguna girince sen hic ios yada android kullanmadin sanirim kullan anlarsin ne demek istedigimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard

3 sene android kullandım, burada wp yi eleştirenlerin çoğu daha root atmamıştır bile
    romundan tut kerneline içini dışını herşeyini bilirim, başlıca sorunu uygulamaların optimizasyonunun rezalet olmasıdır,
    sürekli ram temizler, uygulama kapatırsınız, rastgele uygulama açar arka planda çalıştırır, rootsuz sd karta uygulama bile kuramazsınız.
    şimdi l525 kullanıyorum gayet memnunum ben, kasma donma yok, pili gayet iyi gidiyor benim isteklerimi karşılıyor açıkçası

merhaba,

öncelikle, android kullanan arkadaşlarım kızmadan okusun, zira 4 yıldır tüm olumsuzluklarına rağmen 6 farklı cihazda android kullanan...halen kullanmaya çalışan biriyim. bu yüzden anlamadan, dinlemeden eleştirmeyin...

fikir, düşünce özgürlüğü içinde her arkadaşın söylediklerine saygı duymak gerekiyor. lakin, bilgi eksikliği ile yapılan yorumlara da saygı duymak gerekse de insanın sabrı bazen zorlanabiliyor.
    Leopard arkadaşımız çok güzel yorumlar yapmış, teşekkür ediyorum. sonrasındaki yorumlarda androidi "halen göklere çıkaran" arkadaşlar, keşke Leopard arkadaşımızın yorumunu daha dikkatli okusalardı, sanırım bilmedikleri bir kaç noktayı öğrenir ve android sisteminin kendi sistem çekirdeğini, arka plan servislerini, ram yönetimini düzeltmeden hiçbir zaman iyi bir sistem olamayacağını idrak ederlerdi..
    maalesef 512 mb ram içeren ya da fazlasıyla 3 gb ram içeren telefon da alsanız, diğer ögeleri (ekranı, kamerası, bataryası vb.) ne olursa olsun, işletim sistemi kararlı olmadıkça elinizdeki telefon günün birinde tutukluk yapmaya, donmaya, gecikmeye, restart olmaya, uygulamaların kendi kendine kapanması vb. saçmalıklara mahkumdur.
    kararlılık, stabilite konularına fazla girmeyeceğim, çünkü benden önceki arkadaşlar bu konuları gayet güzel açıklamışlar. ve kusura bakmayın ama bir programcılık geçmişiniz yoksa, işletim sistemi temelleri, sistem programcılığı vb. konularında ders almadıysanız, shell, kernel ne demektir haberiniz yoksa kimse kalkıp da huawei,samsung,htc,sony vb.512 mb ram içeren androidli telefonun üstünlüğünden bahsetmesin, zira biraz komik ve mantığa aykırı geliyor ?
    512 mb ramlı androidli telefonun wp işletim sistemli cihazdan üstünlüğü iddaasına, özür dilerim ama google da çalışan android geliştirme takımı katılır...

ama gülmekten katılır...

bilgiçlik tasladığım düşünülüyorsa, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ama tartışmalarda bilip de konuşmak lazım gerektir.

android elbette dünyanın en kötü sistemi değil ama gerçek şu ki, android sistemi de wp gibi gelişme sürecinde.
    umarım yeni android versiyonlarında işletim sistemindeki bu "köklü olumsuzluklar" bir an evvel giderilir de, telefonların güncel kullanım ömrü 1 yıl olmaktan çıkıp 2-3 yıla uzanır.
    aksi takdirde cynogen moddan medet umarak, bir de bu sayede güncel sistem kullanabildiklerini övmek "polyanna"cılığın sınırlarını zorlamak olur bana göre, kusura bakmayın...
    burada, sanırım wp kullanan arkadaşlar da wp nin mükemmel olduğunu iddaa etmeyecektir. ancak yiğidi, öldürelim, hakkını yemeyelim.
    windows phone sisteminin market, kullanım kısıtlamaları vb. bir çok androidden geri kalmış özelliği vardır, eleştirelim, ama sistemsel üstünlüklerini de kabul edelim.
    hem eleştirmek ayıp da değil, eleştirelim ki bu yazdıklarımız bir şekilde yetkililerce okunsun, duyulsun ki geliştirme sürecine bir katkı olsun.. hem android için, hem de windows phone için.

ama bu eleştiriler nalet okumak olmasın...

saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 12 Haziran 2014; 2:15:09 >

• Bende 1.5 yıl 920 kullandıktan sonra ciddi anlamda sabır sabır sıkıldım.. 8.1 beta vsvs gittim aldım nexus 5 en azından bir şikayetim yok mutluyum.. Ha 920'den muazzam memnundum ağırlığı haricinde bir eksiği yoktu fakat işlem sistemi gerçekten benim için bir facia idi. Her şeyi bilerek aldım fakat denilen gibi olmadı
  • seckinar kullanıcısına yanıt
    Sonunda anlayan biri çıktı, asıl ben teşekkür ederim hocam size,
    Yazdığım yoruma ek olarak şunları belirtmek istiyorum, cynogen mod olmasa delirecektim sanırım cm7 den tutun cm10.1 e hatta en son cm11 in portlarından tutun stok tabanlı romlara kadar ortalama 2 haftada rom değiştiren, zibilyon tane rom, kernel denemiş biri olarak androidin sorunlarının ciddi ve kapatılması zor olduğu kesin, çunku bunlar işletim sisteminin çekirdeğinde olan sorunlar.ve bunlara ureticilerin saçma sapan ara yüzleri de eklenince ortaya bir felaket çıkıyor.
    Ama wp nin sorunları daha çok uygulama kaynaklı. İşletim sisteminin temeli sağlam, stabil, ram derdi yok, kasıp donma derdi yok
    Wp nin hataları duzeltilmeyecek cinsten değil 8.1 de çoğunun çozuleceğine adım gibi eminim.
    Evet android ve wp de gelişmekte olan işletim sistemleri, ama bu kadar kısa surede wp nin geldiği nokta göz ardı edilemez.

• onurgunay35 kullanıcısına yanıt
    Valla dostum facbook uygulamasi hic kapat vermedi 3 aydir kullaniyorum, keza bildirim bazinda twitterde oyle. Arka planda calissjn dedimmi bildirimler geliyo yalniz soyle birsey var wp yenilenme sureleri 30 dk wp8 de. 8.1 ile bh 1dk ya geriliyecek bu fark yaratacaktir. Ayrica google iosa neden yapmiyor diyorsun youtube isini, neden yapsin ki ms en buyuk yazilim sirketi, ve adamlar tablet telefon bazinda (ios andro) yani apple ve google msi bu platformda rakip olmak istemiyorlar. 2 vs 1 soz konusu anlayacagin.

• Bir yildir android kullananiyordum gecen anneme verdigim telefona bir bakayim dedim ne gelismis dlye ayni hala drgisen bisey yok . Zozde roket yersen . Birde surekli kapanma sorunu baslamis kafasina gore kapanip aciliyor . Yakindir sokaga firlatilmasi . Ayrica android kasiyo wp roket diyenler bir tarafimla guluyorum .

• android kasiyo wp roket
  • istanbulbirbaska İ kullanıcısına yanıt
    1 yıllık konuyu hortlamak nerden aklına geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz konuları açmanın mantığını biri bana anlatsın...
    Microsoft a mail atsana..inan okuyorlar..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.