Şimdi Ara

Windows phone vİrüs gİremİyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi yorumda gördüm kapalı kodlu olduğundan virüs giremez diyorlar tamam uygulamalarda yok diyelim ancak internette gezerken filan ya da indirdiğimiz dosyalardan da mı hiç bir şekilde telefona virüs bulaşma ihtimali yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mermi8 -- 13 Mart 2015; 12:14:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şuan için giremez,telefona internetten bulaşsa bile telefonu etkilemez.
  • mermi8 M kullanıcısına yanıt
    1-Doğrudan kapalı kaynaklıkla alakası yok,iOS da kapalı kaynak sonuçta.
    2-Kaçak uygulama işlerinin telefonla bir ilgisi yok doğrudan Microsoft hesabına unlock yapalabiliyor yani telefona jailbrake yok.
    3-Uygulamaların kök klasörüne yapımcılar dahi erişemiyor kurulduktan sonra,zaten Windows Phone'a uygun bir virüs yok.

• Evet bulaşamaz,
    Kapalı kod yazılım ile yazıldığı için girmez ikinci bir nedense android gibi bulaşması kolay ve yüzde olarak en fazla kullanılan bir işletim sistemi varken kimse WP ile uğraşmayı seçmez
    (Yanlış anlaşılmasın WP sevgilimiz sonsuz ama gerçek bu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: urk

Evet bulaşamaz,
    Kapalı kod yazılım ile yazıldığı için girmez ikinci bir nedense android gibi bulaşması kolay ve yüzde olarak en fazla kullanılan bir işletim sistemi varken kimse WP ile uğraşmayı seçmez

Katılıyorum popüler olan sistemlerle uğraşırlar yoksa herşeye virüs bulaşabilir.Android wp ios farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

quote:

Orijinalden alıntı: urk

Evet bulaşamaz,

Katılıyorum popüler olan sistemlerle uğraşırlar yoksa herşeye virüs bulaşabilir.Android wp ios farketmez

Bu olayda wp kullananların işine gelir

• Özellikle "i" leri neden büyük yazdın acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Özellikle "i" leri neden büyük yazdın acaba ?

Kötü bir amaç yok

• Android'de virüs var diyorlar kaç senedir kullanırım hiç virüs denk gelmedi. Şehir efsanesi gibi bir şey. Birisi ortaya atmış herkes inanıyor.

• İe den yada başka bi yerden indirdiğin dosya, mp3 vs.nin içinde virüs olsa bile bulaşamaz. Sebepse arkadaşlar yazmış. Anahtar-kilit gibi düşün. Wp'nin kaynak kodlarını Microsoft'tan başka kimse bilmediği için ( kilit ) yazılan virüs ( anahtar ) uyumsuz oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

İe den yada başka bi yerden indirdiğin dosya, mp3 vs.nin içinde virüs olsa bile bulaşamaz. Sebepse arkadaşlar yazmış. Anahtar-kilit gibi düşün. Wp'nin kaynak kodlarını Microsoft'tan başka kimse bilmediği için ( kilit ) yazılan virüs ( anahtar ) uyumsuz oluyor.

Az bilgisayarın da mı kıssalar şu özgürlüğünü de virüs girmese bence oyle çok daha iyi olur

• Popülerlik ile uzaktan yakından alakası yok. O zaman bende bir işletim sistemi yazayım, sadece arkadaşlarım kullansın, kimse daha virüs yazamadı diye en güvenli işletim sistemi ilan ediyim ?
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Olabilir sonuçta kimsede kaynak kodları hangi dil ile yazıldığı yok karşıda ki adam sistemi bilmiyor bilinmeyen bir işletim sistemine karşı virüs yazamazsınız
  • HTC kullandıysan Dialer'ı çökerten virüs yüzünden neler yaşadığımızı anlardın...Verdim - ni

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

HTC kullandıysan Dialer'ı çökerten virüs yüzünden neler yaşadığımızı anlardın...Verdim - ni

Aman ne olur verme eksi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.