Şimdi Ara

Windows Ses Kartı Grafik Yalıtımı CPU Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, sorunum tam olarak şöyle.Görev yöneticisinde windows ses kartı grafik yalıtımı diye birşeyle karşılaştım bugün ve bir oyuna girdiğimde veya bir video izlerken kısacası sesle ilgili bişey olduğunda bu işlemin CPU kullanımı %10-15 lere çıkıyor ve kasma oluyor.Oyunlarda fps düşüklüğü yaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı ?

• Ses kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmama ve sistem geri yükleme yapmama rağmen sorunum devam etmekte. Özellikle oyunlara girdiğimde fps çok düşük. Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakartınız nedir? modelini ve markasını yazarsanız ses driverina bakabliriz
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Hocam, anakartımı bilmiyorum fakat dizüstü bilgisayarım ASUS X555LN serisi. Sitesinden ses driverını indirip kurdum bir değişiklik olmadı. Ayrıca CSGO da low ayarlarda ve high ayarlarda aynı fps yi alıyorum.Önceden low ayarlarda 120 fps alırdım. Şimdi low da bile 30 fps alıyorum. High ayarlara aldığımda yine 30 fps alıyorum. Başka bir öneriniz var mı ?
  • Yeni mi format ettiniz ? Windows update yaktiniz mi ?

Hayır, bu sorunla önceki hafta hiçbirşey yokken karşılaştım. Bilgisayarımı geçen yıl aralıkta almıştım hiç format atmadım, windows updateleri otomatik olarak yapıyor.
  • Aygit yoneticisinden kurulmamis driver var mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard ekran ile performans
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Aygıt yöneticisini kontrol ettim. Bir problem gözükmüyor. Tüm driverlar kurulu. Ünlem işaretli birşey yok.
  • Windows kaynakli sorun gozukuyor Ses karti onboardtur Ses kartinizin driverini manual olarak guncellemesinin deneyiniz mi? Aygit yoneticisinden Ses ne olarak gozukuyor anakart modeliniz nedir

Evet ses kartımı manual olarak ASUS un sitesinden indirerek kurdum. Fakat bir değişiklik olmadı. Ses, Realtek High Definition Audio olarak gözüküyor. Anakartımı bilmiyorum dizüstü bilgisayarım ASUS X555LN serisi.
  • Suruculeri ayrintisina bakin gunceldir surummu gunceldir ise baska bir yazilimsal sorun olmaz yeni realtekte Ses yoneticisinden aciliyor en son olarak driver booster 3 progamini deneyiniz bakalim guncelleme cikicakmi

İlginize çok teşekkür ediyorum, programı deneyip geri dönüş yapacağım.
  • Rica ederim umarim sorununuz cozulur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.