sevgili arkadaşlar; windows 7 kullanıyorum ve msn den ses klibi kaydettiğim zaman hiçbir sesi algılamıyor benim sesim de dahil. görüntülü arama, arama vs de ise benim seslerim gidiyor karşıya fakat örneğin winampta çalan şarkı gitmior windowsun sesleri kısacası bnm sesim hariç bilgisayardan çıkan sesler karşıya gitmiyo. windows xp de ses denetiminde stereo output mu bşieyi seçiyoduk mikrofon yerine öyle oluyodu sesler ne war ne yok gidiodu karşıya windws 7de nereden nasıl yapıcaz bu işi ???
gecen günlerde aynı sorunu bende yaşamıştım windowstaki sesler msn de konustugum kişiye gitmiyordu sadece benim kendi sesimi duyabiliyordu ama bu sorunu çözdüm hala sorununuz devam ediyorsa yardımcı olmaya çalışırım
@SiLVeR_FoX cewap için çok teşkkr ettim :) yine bişe çıkmadı listede ama bi bakım onboard ses çnkü :)
@bayprado uğraşıyoruz bakalım ya :) windows sesleri çok önemli deilde karşıya gidip gitmemesi her grüntülü arama ya da aramada ses gntü kurlumna girip mikrofonu seçmek deli edio adamı :))
yok ya acer ın siteye falan bakıyorum windows 7 için hiç driver yok wistları falan yükleyim dedim onları da yüklemio kurulum başarısız die.
application cd si yapmıştım erecovery den oradaki audio driver ı denedim olmuo yine hata werio da model derken ? laptopı aldığımdan beri ismine rastlamadım walla aklıma şu dxdiag dan directx tanı aracı geldi orada da sadece hd audio aygıtı olarak yazıo.
çok teşekkür ettim driver sorunsuz kuruldu tmmdır fakat kayıt aygıtlarına geldim warsayılan yaptım ettim epey uğraştım ama hala ses karşıya gitmio
her şey için çook teşekkür ettim ses klibi de yollanıo ses karşıyada gidio tekrr teşekkr ettim :))