Bildirim
Windows ssd yi görmedi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
"Disk yönetimi"nde gözüküyormu? bir bakın. Olmazsa disk yönetiminin SS ini koyabilirsiniz. -
Ayrılmamış olarak gösteriyor...
resim burda olması lasım http://imageshack.us/f/695/adszyjb.jpg/ :) -
Biçimlendirmek gerekiyormuş hallettim teşekkürler -
Önemli değil. Ayrıca ssd ile ilgili bilgilerin yer aldığı bir başlık mevcut, eğer ihtiyacın olursa. -
Dostum SSD'den performans almak için sistemini SSD'ye kurmalısın. -
bende de benzer sorunvardı bu yöntemi kullandım başarılı oldu umarım benzer sorunları olan arkadaşlara çare olur
windows cd sini takıp çalıştırdıktan sonra welcome ekranı gelince shift+f10 a basınca komut ekranı çıkıyor
sırasıyla;
diskpart yazıp entere basıyoruz
list disk yazıp entere basıyoruz
select disk 0 yazıp enter...
clean yazıp enter....
create partition primary yazıp enter...
select partition 1 yazıp enter...
active yazıp enter....
format fs=ntfs quick yazıp enter...
exit yazıp enter...ve tekrar exit yazıp enter dedikten sonra ileri tuşuna basıp kurulum ekranında ssd mizi görüyoruz
eminim çok faydalı olacaktır.
http://tommynation.com/ssd-not-available-during-windows-7-setup/ bu da ingilizce anlatımı, bir metod daha var ama anlattığımı uygularsanız gerek kalmaz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- monitör uyku modundan çıkmıyor
- omegle cihazlarınıza erişimi engellediniz hatası
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- oem açılımı
- komut istemi
- dlss nedir
- bağlantı sıfırlandı.
- windows ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X