Şimdi Ara

Windows SteadyState 2.5 (Sorun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neredeyse tüm kısıtlamaları kullanıcıya uygulamama rağmen Firefox u indirip kurabiliyorlar. (http://www.microsoft.com/turkiye/protect/products/family/steadystate.mspx)

windows un kısıtlı kullanıcısıda para etmiyor. Yetmiyor gpedit.msc den windows installer i kapatıyorum gene adam firefox u bilmem okeyi sisteme yukleyebiliyor. Kullanıcının exe ve msi çalıştırmaması için ne yapmam gerekiyor. Beni bilgisiyle aydınlatacak arkadaşıma intediği programı, oyunu dvd leyip göndericem.

regedit tercihimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20y74r1 -- 16 Haziran 2010; 21:28:04 >

• bu sitedeki program ile çözüme ulaşacağını düşünüyorum.

http://www.faronics.com/html/AntiExec.asp

saygılarımla...
  • Ben Software Stop adlı yazılımı indirdim kurdum. Setup ismi yada bütün exleri engelleyebiliyorsun. exe msi swf yada nevarsa işte, ayrı ekleme gölümüde mevcut. Ayarları muhafaza etmen için admin şifresi seçeneğide var.

Cevap için teşekkür ederim. Sözüm söz tabi ,istediğin bir program vs varsa gönderebilirim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20y74r1 -- 17 Haziran 2010; 11:43:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20y74r1

Ben Software Stop adlı yazılımı indirdim kurdum. Setup ismi yada bütün exleri engelleyebiliyorsun. exe msi swf yada nevarsa işte, ayrı ekleme gölümüde mevcut. Ayarları muhafaza etmen için admin şifresi seçeneğide var.

Cevap için teşekkür ederim. Sözüm söz tabi ,istediğin bir program vs varsa gönderebilirim ;)

Sadece yardımcı olmak için yazdım.Ben teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.