Şimdi Ara

Windows tablet indirme yeri??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar reeder a8iq aldım bu mağazadan indirme yapacağım ama sd kart olmasına rağmen C: klasörünü görüyor sanırım indirme yapacağım c: dolu olduğu için hafıza dolu yazıyor mağazadan indirme yapılacak yeri nasıl değiştirebilirim teşekkürler.

• bttercold kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Daha önceki forumunuzda Casper VIA T8W hakkında konuşmuştuk. Daha sonra Reeder markalı ürünü aldığınızı belirtmişsiniz ve bir arkadaş da Casper VIA T8W'yi, Toshiba Encore'u ve Reeder'ı mağazada inceleyip fark olmadığını söylemiş. Bu konuyu açmanız bu cihazlar arasındaki farklı belli ediyor. Şahsen ben 299 TL'ye sorunlu bir cihaz kullanacağıma biraz daha ekleyip uzun süreli bir cihaz kullanma taraftarıyım.

Sorunuza gelelim. Cihazınızda kurulu olan tarayıcıdan indirme konumunu MicroSD kartınızın konumuna yönlendirebilirsiniz. Yapamazsanız anlatabilirim. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaresenturk

Merhaba,
    Daha önceki forumunuzda Casper VIA T8W hakkında konuşmuştuk. Daha sonra Reeder markalı ürünü aldığınızı belirtmişsiniz ve bir arkadaş da Casper VIA T8W'yi, Toshiba Encore'u ve Reeder'ı mağazada inceleyip fark olmadığını söylemiş. Bu konuyu açmanız bu cihazlar arasındaki farklı belli ediyor. Şahsen ben 299 TL'ye sorunlu bir cihaz kullanacağıma biraz daha ekleyip uzun süreli bir cihaz kullanma taraftarıyım.

Sorunuza gelelim. Cihazınızda kurulu olan tarayıcıdan indirme konumunu MicroSD kartınızın konumuna yönlendirebilirsiniz. Yapamazsanız anlatabilirim. İyi forumlar.

Acaba hangi yönden sorunlu demek istediniz veya tespit ettiğiniz sorunlar neler? Açıklarmısınız?

• serdaresenturk kullanıcısına yanıt
    Tek eksisi tabletin ön kamera ve hafızası bu arada windowsun mağazasından indirme konumu değişmiyormuş :(
  • bttercold kullanıcısına yanıt
    Evet mağaza konumu değişmiyor. Bende zaten Google Chrome veya Internet Explorer gibi tarayıcılar kullanılıyor ve hafıza problemi yüzünden büyük boyutlu dosyalar indirilmiyorsa diye dosya konumu değiştirmeyi önermiştim. Ama dediğiniz gibi mağaza uygulamaları konusunda yapacak bişey yok.

• burak23358 kullanıcısına yanıt
    Ürünü (Reeder) hiç incelemedim. O yüzden yanlış bişey söylemek istemem fakat forumda gördüğüm kadarıyla bir çok kişi hafıza problemini belirtmiş. Bir arkadaşta kamerası konusunda mesaj bırakmış bu konunun altına. Ben tablet almaya kadar verdiğim alacağım ürünü kullananlarla konuştum, sordum, artı ve eksilerini öğrendim. Daha sonra bizzat mağazada inceledim ve o şekilde aldım ve pişmanlık duymadım hiç.

• serdaresenturk kullanıcısına yanıt
    Sizde hangi ürün var? Bende almayı düşünüyorum hafıza problemi çoğu kişide var. Uygun fiyatlı ve hafızası 32 gb olarak bunu buldum. http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_HOMETECH-Ultra-Tab-8W-8-inç-Intel-Atom-Z3735G-1-33-GHz-1-GB-32-GB-Windows-8-1-Tablet-PC,103452,471115,2045293.html?langId=-14

Bu ürünü önerir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.