Şimdi Ara

Windows tablet mi yoksa netbook mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi arasında kaldım karar veremedim. Hem fiyat hemde performans açısından.

Netbooklar sahibinden de ikinci el 200-300 lira civarı. 2gb ram var, genelde windows 7 yüklü. Ama bazısı diyor ki ''senin yapacağın işlerde bu kasar'' bazısı diyor ki ''birşey olmaz, çalıştırır.''

Tabletler ise yine 2gb olanları 350-400den başlıyor sıfırları.

Şimdi benim istediğim özellikler şunlar:

İnternet tarayıcısında (Chrome) bir kaç sekme ve Skype aynı anda açık olsun, belki yanına bir program daha açabilirim. Bu şekilde yavaşlama ve kasılma olmasın.

Bataryası en azından 3-4 saat gitsin. Ve bittiğinde yedeğini takıp değiştirme imkanı olsa çok iyi olur.

Sizce bu tür işlemler için hem fiyat hem performans açısından hangisi daha mantıklı?

• ipadmini alın bence
  • Yurtdisindan 2 gb ram 8 cekirdekli tablet siparişi ver max 150$

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren131313

İkisi arasında kaldım karar veremedim. Hem fiyat hemde performans açısından.

Netbooklar sahibinden de ikinci el 200-300 lira civarı. 2gb ram var, genelde windows 7 yüklü. Ama bazısı diyor ki ''senin yapacağın işlerde bu kasar'' bazısı diyor ki ''birşey olmaz, çalıştırır.''

Tabletler ise yine 2gb olanları 350-400den başlıyor sıfırları.

Şimdi benim istediğim özellikler şunlar:

İnternet tarayıcısında (Chrome) bir kaç sekme ve Skype aynı anda açık olsun, belki yanına bir program daha açabilirim. Bu şekilde yavaşlama ve kasılma olmasın.

Bataryası en azından 3-4 saat gitsin. Ve bittiğinde yedeğini takıp değiştirme imkanı olsa çok iyi olur.

Sizce bu tür işlemler için hem fiyat hem performans açısından hangisi daha mantıklı?

hocam zaten netbooklarda ve windows tabletlerde standart olarak Z3735F kullanılıyor donanım olarak aynı sayılır. fakat yeni nesil atom işlemciler var 14nm z8300'e türkiye'de rastlamanız zor ama bg ve gb'de rastlayabilirsiniz bu işlemcileri kullanan tabletlere bunlardan almak daha mantıklı olabilir. çünkü intel graphics gen8 kullanıyor ayrıca daha az ısınıyor biraz daha avantajlı yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    6 yıl önce açıldı
    Linux mu Android mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.