Şimdi Ara

Windows Tablet Tavsiyesi 8 ve 10''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar babamın işi gereği tablete ihtiyacı var internet word excel dosyalarını rahatca acabilcek bir tablet arıyor fiyatı fazla tuzlu olmazsa sevinirim önerilerinizi bekliyorum teşekkürler .

• Casper VIA T8W'yi öneririm.. Şahsen kullanıyorum, oldukça iyi içerisinde Office 365 1 senelik ücretsiz geliyor. Word, Powerpoint, Excel vs. rahatlıkla kullanabıliyorsun. VatanBilgisayar'da fiyatı şu an 399 TL ama haftanın belli günlerı 449 TL oluyor. Alırsan indirimli gün olmasına dikkat et. Ben 449 TL'ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaresenturk -- 25 Aralık 2014; 0:37:04 >
  • peki boyut olarak yeterlimi office programları için rahaat bir görüş sağlıyor mu ? @serdaresenturk
  • windows 8 tabletlerin avantajları nelerdir arkadaşlar?
  • Redamazhri R kullanıcısına yanıt
    Ekranı 8" bu tabletin. 10" olsa belki daha iyi olabilir fakat 8" bi ekranda 1280x800 çözünürlük (ki bu çözünürlüğün olması önemli bana göre) masaüstü biraz küçük kalıyor dokunmatik ekrana göre. Yani mouse kullanmanız gerekecek office programları için. Onun dışında klavye ve kılıfı ücretsiz geliyor cihaz ile birlikte. Ben kullanıyorum ve işimi görüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Öncelikle gerektiğinde monitör e baglayabilmeniz için cihazda hdmi çıkışı olmalı.

Usb den klavye fare bağlamak için şarj yuvasının ayrı, micro usb nin ayrı olması gerekir.

Office 2013 paketinde çok rahat excel kullanabilir, çünkü dokunmatik uyarlaması var. Ayrıca tablete TOUCHMOUSEPOINTER gibi bir program kurup, ekranı sanal mouse olarak kullanabilir.

8 - 10 inç arasında bir tablet çok iyi olacaktır. Bu hdmi, micro usb ve harici şarj girişi bulunmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler cevap verenlere aklımda reederw100i var sanırım bu tableti alacagız .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çinden 220 liraya 2 gb ramli windows tablet aldım. Konusu da var bu başlıkta. Pek ilgi görmedi ama düşünürsen mobilden takip et ürünü. Mobile özel indirimler oluyo.
  • biraz acele almamız gerektiği için yurtdışından alamayız
    Reeder W100i'nin özelliklerine baktım az önce. Kendi sitesi ürünü 1.199 TL olarak tanıtmış, fakat Teknosa'da 699 TL. En başta fiyatı uçuk olmasın demişsin. Açıkçası 699 TL'lik bir tablet için ben özelliklerini yetersiz buldum. Belki başka sitelerde daha ucuzunu bulabilirsin, ama sadece RAM'nin 2 GB olması ve işlemcinin özellikleri göz önünde bulundurduğumuzda ki kamerası 2 mp bu tabletin, fiyatına göre daha iyileri olabilir. Yanlış anlaşılma olmasın, cihaz güzel fakat 699 TL'lik değil, demek istediğim bu :)

Bu arada,
    Bimeks'te: 591,99 TL
    n11'de: 699 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaresenturk -- 26 Aralık 2014; 5:09:13 >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    acaba sizin o tablet otg y kabloyu destekliyormu aynı anda hem şarj hem usb olayını? Bu reader desteklemiyor da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum zaten denemek için aldım ürünü. Uzun süreli usb cihaz bağlamayı da düşünmüyorum. Arada bir kullanırım heralde tableti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.