Şimdi Ara

Windows tabletlerin işletim sistemiyle hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tablet almayı düşünüyorum . Sormak istediklerim ;
    1) windows tabletlerde windows rt ve windows 8 diye 2 farklı sistem mi var?
    2) androide nazaran artısı eksisi nelerdir?
    3) alınmaz edinmez diyenlerin gerekçeleri nelerdir ?
    Detaylı cevaplarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1) iki tane var birsi normal laptop masa üstü vs. pclere kurduğunun tıpa tıp aynı , diğerini yani Rt olan hiçbir şekilde alma bu nedenle yazmaya gerek yok, bulaşma yeter
    2) win 8 internette vs. gezeceksen androidden daha iyi ancak oyun konusunda işlemci ve ekran kartları düşük olduğundan gta vice city tarzı oyunları çalıştırır. p4 işlemci gibi düşün , i3 i5 i7 versiyonlu olanlarda var ancak fiyat uçuyor en ucuz i5 1500tl den fazla,
    3) win8 de pencere kapatma tuşuna bile dokunman çok zor mause için tasarlandığından el ile kontrol çok zorlaşıyor,

, tabi win8 e android oyunlarını çalıştırmak için arayüz kurarsın bir anda bir sürü oyun elinin altında olur.
    , androidlerin genel olarak şarj süresi fazla
    , örneğin bir resim var ekranı aç tıkla gör tarzında ulaşmak istiyorsun, win8 de masa üstüne koyarsın iki kez tıklar görürsün androidde ise explorer a girip resmin olduğu klasörü bulup açıp bakman gerekir , yada galeriye girip açman gerekir (örneğin ders programına bakacaksan) yani win8 gibi özgürce kullanacağın bir yapı değil ios (apple) gibi kapalı yapıya sahip (bizim gibi kullanıcılar için)
    , mesala bir world dosyasını androidde açıp bakmak değişiklik yapmak vs. eziyetken win8 çok çok basit

kısaca ikisinin birbirine üstün oldukları taraflarda var kötü oldukları taraflarda
    ha para çok diyorsanda trio falan da var hem android hem win8 ,
    olay parada , ihtiyaçta birde sabır da biter

• Tabletin android, ipad veya windows tabanlı olması tamamen ihtiyaç işi bence. Mesela ben bir yıl ipad kullandım sırf garageband uygulamasıyla altyapı çalışmaları yapmak için. Telefonum androidti. Telefon yablet farketmiyeceği için söylüyorum. İş pdf kitaplarımı yüklemiştim okulda alıyordum elime tahtaya çıkıp ders anlatıyordum. Bu arada tabii ki iki cihaz içinde mutlaka elinin altında windows bir cihaz olması gerekiyordu. Bende ipadimi satıp windows tablet aldım. Çok memnunum. Öğretmen olduğumdan sürekli microsoft office e ve internet explorer a ihtiyacım vardı. Öyle yani. İhtiyaçlarını belirlemek en doğrusu. Ama bence mutlaka stylus lu ve hdmi çıkışlı bir windows tablet en doğru karar olur fazla oyun oynamazsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 30 Aralık 2013; 23:28:05 >
  • Yorumlarınız için teşekkürler.

• Windows 8 olursa hersey calisir rt ise tablet surumu gibi birsey magazaya baglisin uygulamalarda rtnin androide artisi yok ama windows 8 muthiss alinmaz gerekce bende 11.6 inc var cok buyuk kullanisli degil fan sesi cok i3 lu sistemlerde tablet keyfini alamiyorsun bir turlu ama 10.6 inc denemedim deneyenler solesin alinir mi alinmaz mi 11.6 ii3 i5 alma ses cok malzeme kaliteleri kotu agir

• windows 8 > windows rt > ipad > android
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.