|
Samsung, Tizen işletim sisteminin 2024 sürümünü duyurdu: Yeni neler sunuyor?
-
-
Tizen TV'ler için de LG'dekinin benzeri mouse olarak kullanılabilen bir kumanda lazım. En büyük eksiklik hala yön tuşları ile navigasyon sağlamak
ve masaüstü kısmı bence. Ayar yapmak da kullanışlı değil. Onun dışında ben uygulamaların falan çalışma akıcılığını beğeniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 9 Ocak 2024; 10:10:16 > -
Google TV nin yanında berbat bir işletim sistemi. Uygulama yok olanlar hatalı güncelleme yok.. HDMI dan bağlanan çözümler pratik gelmiyorsa Google ile anlaşan Philips gibi markalar daha mantıklı
-
Uygulama mağazası yetersiz, kötü bir OS. TV'yi alınca istemeden maruz kalınıyor maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hem samsung, hem lg tv kullandım. Görüntü kalitesi isteyen lg ye gitsin. Diğer herşey samsungda. Samsung Os dahil.
-
Daha yeni q80c aldım arkadaşlar bu tvlere tizen güncellemesi geliyor mu mesajla tizen 7 den 8 e güncelliyor mu otomatik?
-
Google TV ve Tizen olan iki TV kullanıyorum evde. Tizen olan giriş seviyesi 7-8K'lık bir cihaz. Google TV 30K civarı. Kağıt üstünde google olanın işlemcisi daha güçlü ve ikisi de 4K. Ama Tizen akıcılık yönünden belki 3 kat daha hızlı. Google kadar uygulama desteği yok evet ama olan uygulamalar benim için yeterli. Büyük medya uygulamalarının hepsi var ve Samsung telefonum ile çok daha uyumlu ve hızlı çalışıyor. Tizen'e uyuz oluyordum ama kullanınca seriliğini inanılmaz sevdi. Google TV iyi güzel ama hantal kalıyor. Android'in 4.4.2 zamanları gibi. Ya da üreticiler donanımı artırması lazım bir yerde bir sorun var.
-
Zamanında Nokia nin gelistirip yarıyılda bırakıp Windowsa geçmişti, çok daha hızlı olmasının sebebi bu, ios abrakip olmaktı,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu ben de farkettim, özellikle 2023 Samsung'larda yağ gibi çalışıyor. Stremio'dan 75GB yüksek bitrate hdr bluray açıyorum, stream olarak izlerken banamısın demiyor.
Tek sıkıntı dediğim gibi arayüzü ve navigasyon rahat değil. Yoksa Android'den kat kat verimli bir işletim sistemi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 9 Ocak 2024; 21:19:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulama olarak yetersiz. Uygulama olmadıktan sonra istersen yağ gibi aksın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tizen TV'ler için de LG'dekinin benzeri mouse olarak kullanılabilen bir kumanda lazım. En büyük eksiklik hala yön tuşları ile navigasyon sağlamak ve masaüstü kısmı bence. Ayar yapmak da kullanışlı değil. Onun dışında ben uygulamaların falan çalışma akıcılığını beğeniyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X