Bildirim
Windows ters döndü...:(?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yan yatır... -
İlk defa görüyorum nolmuş öyle ya -
Saat yönünde yada saat yönünün tersinde çevirmiş,bazı laptoplarda var düğmesiyle oluyor ama ekran ayarlarını kurcalarsan orada 90 derece çevir falan çıkar ordan çevir çevir düzelt -
denetim masasında ekran kartınızın simgesi olan programı açıp ekran döndürme kısmını 0 derece olarak işaretle düzelir -
quote:
Orjinalden alıntı: MrGoLd
Saat yönünde yada saat yönünün tersinde çevirmiş,bazı laptoplarda var düğmesiyle oluyor ama ekran ayarlarını kurcalarsan orada 90 derece çevir falan çıkar ordan çevir çevir düzelt
tamam oldu teşekkür ederim. -
bu harbiden kasayı yan yatırmalık bir durum -
ctrl tüşünü basılı tutup oklarla çevir yada ctrl+alt dı tam hatırlayamadım tuşları -
cidden yan yatmış -
Sırt üstü koltuğa uzanarak kullanmayı dene -
bizdede doşiba var sebebini bulunca buraya yazıver. -
Bu konuyu tersten mi açtın -
quote:
Orjinalden alıntı: Fakaz
quote:
Orjinalden alıntı: MrGoLd
Saat yönünde yada saat yönünün tersinde çevirmiş,bazı laptoplarda var düğmesiyle oluyor ama ekran ayarlarını kurcalarsan orada 90 derece çevir falan çıkar ordan çevir çevir düzelt
tamam oldu teşekkür ederim.
Görevimiz
-
quote:
Orjinalden alıntı: _OlguN_
Bu konuyu tersten mi açtın
zor oldu ama başardık -
ters yatır -
yan yatır montla üstüne otur -
Bill Gates görse bunu kahrından ölürdü adam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X