Şimdi Ara

Windows'u Kaldırıp Bilgisayarı Sıfırlamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımdaki windows 8.1 işletim sistemini kaldırmak istiyorum. iki işletim sisteminden birisini değil yanlış anlaşılmasın. Tek olan işletim sistemini kaldırmak. disclerin tamamen boşalmasını.
    Bilgisayarımı ilk aldığım günki bakir haline getirmek istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim?

• hirens boot disk kullanarak yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirmik

hirens boot disk kullanarak yapabilirsin.
    İçerisine windows sokulmuş hiç bir bilgisayar eski bakir günlerine dönemez.
  • rotenas kullanıcısına yanıt
    cok kolay, oncelikle windows usb hazırlaman gerek, biostan usb secip kurulumu baslat, disk ekranı geldiginde (w8 kurulacagı disk bolumu secme ekranı geldiginde) butun bolumleri ve diskleri bicimlendir degilde sil diyeceksin, butun bolumler silinecek tekrardan olusturabilirsin, bolum silmek istemezsen butun bolumleri ve diskleri formatla (tek tek secip bimimlendir) dersen o da aynı isi gorur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 3 Mart 2014; 10:19:20 >
  • Tekrardan kurmayacağım ama. Ürünü iade edeceğim için bu işlemi yapmak istiyorum.
    simdi soyle bi durum soz konusu, onemli dosyalarınız var ve yukleyip silmisseniz dahi dosyalara ulasım mumkundur, ozellikle fotograf makinası elden cıkarırken hafızakartı ve kendi hafızasını silin, peki silinmis dosyalara ulasımı nasıl engelleyecwgim diyorsan erase denen bir program var, hem yuklu dosyaları hemde sabit diskteki bos alanları kurtarılamayacak sekilde silebiliyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 3 Mart 2014; 16:32:31 >
  • windows sışında hiçbir şey yok şu an. Bir tane SSD bir tanede HDD takılı. Sisten SSD'de yüklü. windows kurulum aşamasında ikisinide silip kuulumu ipral etsem silinmiş olmazlar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.