geçen gün xp professional yüklü bilgisayarıma internetteki hep bilindik xp yi hızlandırma adlı başlıklardaki yöntemleri uyguladım en sonunda yeniden başlattım ve ilk başsa iaasc.exe gibi bişi başlatılamıyor dedi tamam dedim kullanıcı seçme bölümüne girdim tıkladım kişisel ayarlarınız yükleniyor derken çok bekletti ve bi dialog çıktı Profiliniz hatalı gibisinden Ağ yöneticinize başvurun diyordu sonra tamam dediğimde Windows size geçiçi bir hesap vericek kapttığınızda kaybolucak dedi tamam dedim geçici hesap a girerken de Runddl32.exe Explorer.exe falan gibi önemli sistem dosyaları başlatılamadı dedi bende güvenli moddan hallederim diye güvenli mod a geçtim ama güvenli mod da açılmadı biraz bekliyorum dosyaların sayımı bitiyor ve bekletiyor yine sonra restart atıyor ne yapabilirim bu durumda bilgisayarım laptop bayada eski sayılır format atmak hiç istemiyorum önemli dosyalarım mevcut kurtarmak için bi xp cd sine ihtiyacın olabilir derseniz xp cd imde yok desem yeri sadece usb de xp sp3 var ama laptoptada sp3 baya baya kastığı için sp2 yüklemiştik.
şu durumda kurtarma şansım varmıdır ?
Sorun kayıt defteri ile ilgili safe mode da açılmıyor kayıt defterini nasıl düzeltebilirim acaba ?