Bildirim
Windows'un Açılışında Kullanıcı Adı ve Şifre Sormasının İptali
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
denetim masasından kullanıcı hesaplarından yapabilirsin. -
Kullanıcı hesaplarında .NET hesabı eklenmiş olmalı o nedenle sana soruyor. NET ile başlayan hesabı silersen sorun hallolur.... -
Başlat -Çalıştır -control userpasswords2 -yaz tamam de
"Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir"in yanındaki işareti kaldırın. "Uygula"ya basın ve gelen pencerede "Kullanıcı Adı" bölümüne kullandığınız hesabın adını yazın. Varsa şifresini de yazın ama zaten bundan sonra şifre sormadan doğrudan oturumu açacağı için şifre kullanmak anlamsız olur. Adı yazdıktan sonra "Tamam" deyin. Sonra tekrar "Tamam"a basın. İstediğiniz hesap otomatik olarak açılacaktır -
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. ama deejay arkadaşımız açıkladığı yöntem sorunun ortadan kalkmasında yardımcı oldu... tekrardan teşekkür ederim. kolay gelsin... -
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Başlat -Çalıştır -control userpasswords2 -yaz tamam de
"Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir"in yanındaki işareti kaldırın. "Uygula"ya basın ve gelen pencerede "Kullanıcı Adı" bölümüne kullandığınız hesabın adını yazın. Varsa şifresini de yazın ama zaten bundan sonra şifre sormadan doğrudan oturumu açacağı için şifre kullanmak anlamsız olur. Adı yazdıktan sonra "Tamam" deyin. Sonra tekrar "Tamam"a basın. İstediğiniz hesap otomatik olarak açılacaktır
çok saol bendede işe yaradı -
ya ilk yapışımda olduda artık olmuyor açınca bilgisayarı sanki format atılmış gibi oluyo. düzelttim onu yeniden ama şimdide çalıştırdan o yere giremiyorum? -
quote:
Orjinalden alıntı: Devoure
ya ilk yapışımda olduda artık olmuyor açınca bilgisayarı sanki format atılmış gibi oluyo. düzelttim onu yeniden ama şimdide çalıştırdan o yere giremiyorum?
1. Sorun ne?
2. çalıştır'a "control userpasswords2" yazınca nasıl bir uyarı alıyorsunuz..? -
Yarın bende şirketteki bilgisayarda deniyim -
dejaay
Vista da daha farklı bi durum mu sözkonusu ?
Yapamadım da -
quote:
Orjinalden alıntı: Forever79
dejaay
Vista da daha farklı bi durum mu sözkonusu ?
Yapamadım da
Vistada da aynı uygulamayı yapabilirsiniz.. -
Asagidaki ekrandan sonra ne yapacagimi cozemedim. Yardımcı olurmusunuz
-
Siz de taralı kısm yok.. İş bilgisayarı olduğu için olabilir mi? İş yerindeki bilgisayarlarda da aynı şekilde mi acaba..? -
Evde XP, işte Vista var. Dedigin gibi Vistanın sürümlerinden olabilir. Ilgin tesekkur ederim. -
dejaay teşekkürler oldumu olmadımı bilmiyom gerçi:) -
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
quote:
Orjinalden alıntı: Devoure
ya ilk yapışımda olduda artık olmuyor açınca bilgisayarı sanki format atılmış gibi oluyo. düzelttim onu yeniden ama şimdide çalıştırdan o yere giremiyorum?
1. Sorun ne?
2. çalıştır'a "control userpasswords2" yazınca nasıl bir uyarı alıyorsunuz..?
Sorunu ben sana söyleyeyim dostum. Administrator ( yönetici ) hesabında hiç bir şifre olmadığı halde; başlat çalıştır'a CONTROL USERPASSWORDS2 komutuna girmeye çalıştığımda benden Adminisrator hesabında şifre yazmamı istiyor ama Administrator hesabında şifre yok ki yani ben hiç o hesaba bile girmedim ( taki bu güne kadar ). Daha 5 dk önce buraya (CONTROL USERPASSWORDS2) girdim ve hesaplara felan baktım sonradan çıkmak istediğimde uyarı verdi değişiklik yaptınız kaydetsinmi diye felan halbuki bi değişiklik felanda yapmamıştım neyse tmm dedim sonra PC otmatikman reset attı. Sonra bi baktım beni administrator hesabı ile oturumu başlattı. Diğer volkan adındaki oturumumu bulamadım bi hata olmuştur diye tekrar reset attığımda düzeldi volkan hesabı ile oturum açıldı bende bu olayların başlamasına neden olan ''CONTROL USERPASSWORDS2'' komutu ile gittiğimiz yere tekrar girmeye çalıştım ama bu sefer 5 dk önce girebildiğim CONTROL USERPASSWORDS2 komutunu yazdığımda aşşağıda göstereceğim durum ile karşılaşıyorum. Neden buraya giremiyorum? Nasıl girebilrim?
http://img26.imageshack.us/img26/2773/28237082.jpg
Ve 1 resim daha gösterecem bundada; ekranın sağ alt köşesindeki tarih/saat ayarlarını değiştirmek istediğimde buna yetkiniz yok durumunu bildiren bir resim
http://img18.imageshack.us/img18/669/26845818.jpg
Anlamadım vallahi benim bu volkan isimli hesabımın yetkisi vardı yani neden böyle bir sorun ortaya çıktı ki. Hayır yani şu komuta (CONTROL USERPASSWORDS2 ) bir girebilsem uğraşıp edip düzeltebilecem belkide işte bu komuta giremiyorum. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Selametle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 21 Mart 2009; 22:00:20 >
-
Bilgisayarım'a sağ tıkla burda Yönet -> Yerel kullanıcılar ve Gruplar -> Users bölümünde çıkan kullanıcı adınıza sağ tıklayıp Özellikler -> üyelik -> ekle kısmına Administrator ilave edin.
Başlat > Denetim masası > Kullanıcı Hesapları > Kullanıcı Hesapları > Kullanıcı Hesabınız > Hesap türümü değiştir... (resimdekini uygula)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- laptop statik elektrik boşaltma
- format atarken disk görünmüyor
- video tdr failure hatası
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- udf nedir
- telefon neden ısınır
- suya düşen telefon
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- komut istemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X