Şimdi Ara

windows update 0x80070005 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows otomatik güncelleme olarak (mikrosoft windows installer 3.1) i indirdi fakat yükleyemiyor 0x80070005 hatası veriyor. ne yapmam lazım bilen varsa bizahmet yardım etsin .teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows Update 0x80070005 Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

Windows Update hatası 0x80070005, Windows işletim sisteminin güncelleştirmeleri indirmesini ve yüklemesini engelleyen yaygın bir sorundur. Bu hata, birden fazla nedenden kaynaklanabilir ve aşağıdaki adımları izleyerek çözebilirsiniz:

• Sistem Dosyası Denetleyicisini Çalıştır: Bu araç, bozuk sistem dosyalarını tarar ve onarır. Sistem Dosyası Denetleyicisini çalıştırmak için yönetici olarak Komut İstemi'ni açın ve şu komutu girin: sfc /scannow.
    • Windows Update Sorun Gidericisini Kullan: Bu sorun giderici, Windows Update ile ilgili sorunları otomatik olarak tanımlar ve çözer. Windows Update Sorun Giderici'yi çalıştırmak için Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Sorun Gider > Windows Update'e gidin.
    • Windows Update Önbelleğini Sıfırla: Windows Update önbelleği, güncelleştirme dosyalarını geçici olarak depolar. Önbelleği sıfırlamak, bozuk dosyaları kaldırabilir. Bunu yapmak için yönetici olarak Komut İstemi'ni açın ve şu komutları girin:
      • net stop wuauserv
      • ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
      • net start wuauserv
    • Sistem Geri Yükleme Gerçekleştir: Bu işlem, sisteminizi daha önceki bir tarihe geri yükleyerek sorunun kaynağını ortadan kaldırabilir. Sistem Geri Yükleme'yi gerçekleştirmek için Denetim Masası > Sistem ve Bakım > Kurtarma > Sistem Geri Yükleme'ye gidin.
    • Windows'u Sıfırla: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Windows'u sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Bu işlem, tüm kişisel dosyalarınızı siler, bu nedenle devam etmeden önce önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun. Windows'u sıfırlamak için Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Kurtarma > Bu bilgisayarı sıfırla'ya gidin.

Bu adımları izledikten sonra, Windows Update'i tekrar çalıştırmayı deneyin. Hata 0x80070005 hala devam ediyorsa, bir bilgisayar teknisyeninden profesyonel yardım almanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben de windows update ederken aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum

[Hata numarası: 0x80070005]
    Web sitesi bir sorunla karşılaştı ve istediğiniz sayfayı görüntüleyemiyor. Aşağıda sağlanan seçenekler sorunu çözmenize yardımcı olabilir.
    Kendi kendine yardım seçenekleri için:

Sık Sorulan Sorular

Çözüm Bul

Windows Update Haber Grubu
    Yardım içeren destek seçenekleri için:

Microsoft Çevrimiçi Yardım Desteği (Windows Update sorunları için ücretsizdir)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.