Bildirim
Windows Üzerinden Ramlare Nasıl Overclock Yapılır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bilen yok mu?? -
clockgen bazen ramleri görebiliyor -
Clockgen'i denedim ama fsb ile birlikte ram'i arttırıyor. Sadece ramin hızını arttırmak istiyorum. -
iyide orda bir kaç şeçenek var birisini sabitleştirirken diğerini oc yapabiliyorsun yoksa yanılıyormuyum? -
Bahsetiğiniz her chipte mümkün olan bişi değil.örneğin rd600 ile mümkün fsbden bağımsız ram artırablirsiniz.Ancak diğer chipsetlerde ram hızı fsb ile senkronize olarak artar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 17 Şubat 2007; 1:28:05 > -
@feno
aldın dfi i buldun mis gibi ramleri ohh hayırlı olsun dostum ramler hele dehşey çıkmış...güle güle canını çıkar ramlerin -
quote:
Bahsetiğiniz her chipte mümkün olan bişi değil.örneğin rd600 ile mümkün fsbden bağımsız ram artırablirsiniz.Ancak diğer chipsetlerde ram hızı fsb ile senkronize olarak artar.
Ok. Anladım. Teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X