Şimdi Ara

Windows Vista

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaf vista almayı düşünüyorum ama tavsiye etmiyorlar vista kullanıcıları vistadan memnunmu

• quote:

Orjinalden alıntı: Cross_Hamit

yaf vista almayı düşünüyorum ama tavsiye etmiyorlar vista kullanıcıları vistadan memnunmu

Eğer sistemin iyiyse Vista'da sıkıntı yaşamazsın. Ayrıca DirectX 10 oyunları oynayabilmen için de Vista gerekiyor.
  • Şubat'dan beri vista home premium kullanıyorum. Çok memnunum. Başlarda bazı programlarla ve oyunlarla uyumluluk sorunu vardı ancak artık o sorunlardan eser yok.

Kesinlikle almanı tavsiye ederim.
  • bazı antiyenilikcilerden duymus olabilirsin birseyler ama inanma onlara hurafe onlar 6-7 ayını xp ile mahvedersin gençliğine yazık olur onun yerine al vistanı başlarda birkac uyumluluk sorunu yaşarsın ondan sonra vistanın keyfini cıkartırsın ve vista hakkında atıp tutanlara gülersin

benim gibi

unutmayalım herkes birgün vista kullanacak neden erteliyelim
  • sistemini yazarsan daha ii tavsiye alirsin.

"unutmayalım herkes birgün vista kullanacak neden erteliyelim" yorumuna katiliyorum.

vista32 cok duzgun calisiyor, vista64 de sp1 den sonra duzgun calisacak.
  • vista home premium kullanıyorum ve çok memnunum ama bazı şeyleri sizin halletmeniz gerekiyor
  • 3 aydır kullanıyorum gayet iyi yeni olan herşey iyidir...
  • Sorun yaşayanların kullanım tarzına uygun olmadığı için beğenmiyorlar

Ben de MArt ayında denemek için kullandım
    Sonra 1 ay sonra kaldırdım tv kartı ve istediklerimi yapamadığım için

Şimdi yeni Notebook aldım

Hemen XP kurarım diyordum
    Fırsat olmadı BASİC vardı ben Ultimate yaptım XP kurmadım

Ancak şunu diyebilirim ;

Vista donanım satılsın diye çıkartılmış bir işlt sistemidir

Yoksa Vista ihtiyaçtan dolayı çıkmadı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 25 Kasım 2007; 2:22:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE
    Yoksa Vista ihtiyaçtan dolayı çıkmadı yani

++++
    mesela win98 den nt tabanli sisteme kullanici dostu geçmek ihtiyaçti, ama nt4 un cok surunu vardi, once 2000 çıktı akabinde xp, ve xp gayet super oldu. xp nin üstüne bi geçiş icin bi ihtiyac yok, sırf gecilsin die MS dx10 u sadece vista da destekliyor......
  • Sistemindeki HDD özelliklerini yaz.
    RAM'in az, 2GB ile kurarsan olur.
    Gerçi işlemcin de zayıf...
    sen iyisimi bu sistemle Vista sevdasından vazgeç...
    En az P4-3GHZ
    2GB Ram (1GB ile de olur da ağır uygulamalarda ve oyunlarda yavaşlarsın)
    ve sata HDD ile düşün Vistayi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 25 Kasım 2007; 23:09:06 >
  • ya arkdaşlar vista için hiç theme yokmu ya ..... google da aratıyorusun, hep xp için vista görünümlü theme çıkıyor uyuz oldum ya lütfen bilgisi olan paylaşsın bizimle..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis4565

ya arkdaşlar vista için hiç theme yokmu ya ..... google da aratıyorusun, hep xp için vista görünümlü theme çıkıyor uyuz oldum ya lütfen bilgisi olan paylaşsın bizimle..........

http://forum.donanimhaber.com/m_5309589/tm.htm
    burayi bi incele, icinde vista tema olabilir. uzun bi forum, daha bastan sona tam inceleyemedigimden umarim soruna cevap olur.
  • Sistemine şöyle bir bakmak gerekirse,

Intel Pentium 4 2.4GHz aslında Vista için en temelde yeter. Ancak, Vista üzerinde Photoshop, video çevirme gibi ağır şeyler için yeteceğini zannetmiyorum. Ayrıca Vista Home Premium, Ultimate veya Enterprise sürümlerindeki Media Center gibi programları kullanacaksan zorlanabilirsin. Çünkü en ideal çift çekirdekli işlemci ile rahat ediliyor. Ayrıca bunun oyun kısmı da var. Son zamanlarda çıkan oyunları adam gibi ayarlarda oynamak istiyorsan bu işlemci yetmiyor artık.

Ha ben Intel Pentium 4 3.2GHz'lık işlemci ile Vista Ultimate'de bu Media Center dâhil sorunsuz kullanıyorum. Ancak 2.4GHz ve aşağısı için böyle şeyler söylenebilir mi bilemem.

RAM'ini en az 1 GB yaparsan iyi olur. Oyun oynayacaksan, ağır RAM sömüren programlar kullanacaksan, Vista Ultimate gibi bir sürüm kullanacaksan 2 GB ideal.

Ekran kartına gelince. O ekran kartı ile Vista'nın efektlerini ve eğer kullanacaksan Aero temasından iyi verim alamayabilirsin. Süssüz bir sürümünü kullanacaksan neyse. İşin eğer Vista'nın görsel yüzü değilse neyse.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.