Arkadaşlar S4 League diye bir oyun oynuyorum ve Onda Hacking Trial Detected hatası var ne yaptıysam bulamadım çözümünü sonunda formata karar verdim. Windows 7 kullanıyordum. Vistaya çevirmeye kalktım. Çevirdim fakat bağlantı sorunu yaşadım modemle cebelleşirken pc kendini kapattı düğmeye basıyordum ama açılmıyodu. 15 dk sora denedim açıldı. Yazılar çıktı ve 2 seçenek Windows 7 altındada Windows Vista yazıyodu 7 yi seçtim. Benim bilgisayrımda 2 sistemmi yüklü şimdi :S Bunun üstüne bide orjinal değil hatası alıyorum. Oyundaki sorunda devam ediyor. 2 sistemi nasıl 1 e ve orjinale çevirebilirim. Yada pc yi xp yapmak en ii çözümmü yardımlarınızı acilen bekliyorum....
şimdi arkadaşım senin hatan format usulü değilde vistanın üstüne bi de win 7 kurdun. vista açıkken dvd-rom a win 7 dvd sini yerleştirdin ve kurdun ama yanlış yaptın. Win 7 dvd sini tak. pc yi yeniden başlat sonrasına dos ortamına "cd den ön yükleme yapmak için bir tuşa basın" diye bir yazı göreceksin o zaman bir tuşa bas sonraki adımları takip et win 7 yi bu şekilde kur. eğer orjinallik sorunu yaşıyorsan uygun cracklerde mevcut ama tavsiyem orjinalden şaşma
2 sistemi tek sisteme 2 sini silerek çevirebilirsin. açılırken 2 si çıkmasın diyorsan onuda.
win7 > bilgisayarım(SAĞ TIKLA) özellikler > gelişmiş sistem ayarları(sol tarafda) > gelişmiş >başlangıç ve kurtarma.
buraya girince görürsün :)
tamam varsayılanı windows 7 yaptım fakat bu orjinalliği eski hale getircekmi. sistem geri yüklesem dahamı ii olur ?
Obaaa :D varsayılan windows 7 oldu ama hala girişte seçim yapmamı istiyo
ordaki süreyi 0 yap.bekleme süresini :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme