Şimdi Ara

Windows Vista Speaky Chat tabanlı sitelere giriş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar var olan sorunu bir çok yerde araştırdım ama pek bir sonuç elde etmiş değilim. Sizlerle de paylaşmak istiyorum. Windows Xp kullanıcısı iken böyle bir sorunum yoktu. Speakychat panellerine girişlerde sorun yaşamıyordum. Ancak vista home premium a geçtiğimden sonra bu sorunla karşı karşıya kaldım. Bazı sitelerde speakychat e girerken ekrana bir tablo geliyor ve msnetgd.dll erişim hatası ya da başlatılamadı şeklinde oluyor.

Araştırdığıma göre Windows 7'de de bu sorunla karşılaşan insanlar var. Önerilerin içerisinde java uptade yapın ya da windows uptade yapın gibi yönergelerde bulunulmuş. Söylemeliyim ki Vista Sp 1 ve tüm uptadeler günümüze kadar yapıldı. Java ise son versiyon. Msnetgd.dll diye bir dosya ise Windows içerisinde mevcut değil, korunan sistem dosyalarını dahi açtığımda.

Sanırım konuyu doğru yere açtım, herhangi bir cevap alabilirsem mutlu olurum. Teşekkürler.

• Merhaba kardeş bu sorunu önce icon seç ardından nickini yazıp girebilirsin.
    Sorun sadece senden değil vista veya win7 kullanan bütün misafirlerden oluşmakta en kötüsüde bu,
    Sohbet sayfanda açıklamalı bir yazı yazıp vista ve win7 kullanıcıları giriş yapamayınca önce icon seçsin diyebilirsin,
    Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.