Şimdi Ara

Windows Vista Ultimate x86 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bende Windows Vista Ultmate 32 bit işletim sistemi var Bunun yerine 64 Bit Kurmayı düşünüyorum yeni 4 Gb Ram aldım o yüzden.benim Sizlere Sorum Windows Vista Ultimate x86 SP 1 Diye Bir versiyon buldum.Bu Bildiğimiz 64 bit ' mi oluyor Yoksa Farklı Bir sürümmü Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 23 Ocak 2009; 10:44:04 >

• x86 32bit, x64 64biti ifade eder. 64bit vista için sabit forumu kullanabilirsin.
  • Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sazan84

x86 32bit, x64 64biti ifade eder. 64bit vista için sabit forumu kullanabilirsin.

Bendeki wista da cogu yerde örnegin c: de "program files(x86)" yazıyor ama baktıgımda bilgisayarım özelliklerde x64 bitlik işletim sistemi diyor ama acaba yanlışmı gösteriyor bendekidemi 32 bitlik ? kafam karısdı simdi benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: abuabuabu

quote:

Orjinalden alıntı: sazan84

x86 32bit, x64 64biti ifade eder. 64bit vista için sabit forumu kullanabilirsin.

Bendeki wista da cogu yerde örnegin c: de "program files(x86)" yazıyor ama baktıgımda bilgisayarım özelliklerde x64 bitlik işletim sistemi diyor ama acaba yanlışmı gösteriyor bendekidemi 32 bitlik ? kafam karısdı simdi benim

Selamlar!

32-bit programlar (x86) klasörüne kuruluyor. 64-bit programlar - Normal Program Files içine.
  • cevaplarınız için cok teşekkürler bende kurcalarken simdi dikkatimi cektide benim bilgisayarın özelliklerinde ram 4gb görünüyor ama görev yöneticisinden baktıgımda 3.25gb kullanılıyor diyor neden acaba onunda 4 gb olması gerekmezmiydi yoksa benim 64 bit cakma 64 bitmi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 23 Ocak 2009; 18:47:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.