Şimdi Ara

Windows Vista---->Windows 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim şuan ki işletim sistemim vista home basic 32 bit windows 7 ye yükseltmeyi düşünüyorum acaba bu yükseltme işleminde dosyalarım(C://) silinirmi çünkü vistayı yükleyeli fazla zaman olmadı acaba w7 ye yükseltince yüklü olan oyunlar ,programlar falan silinirmi?He bi de windows7 oyun performansını etkilermi ,örneğin bende 6GB Ram var tam olarak kullanabilirmiyim acaba?Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

• tamda böyle bir konu açmayı düşünüyodum.
    benimde işletim sistemi vista home basic 32 bit. ben de 7 ye geçmeyi düşünüyorum. dosyalarını D atıp windows 7 yi C ye kurarsan silinmez galiba. bende tam bilmiyorum...
  • 6 Gb ram varsa 64-bit yüklemenizi öneririm. 64-bit versiyona yükseltme yapamazsınız yeni baştan format atarak yüklemeniz gerekir
  • 32 bit versiyonua yükseltme yapılarak mı geçiliyo şimdi? anlamadım
  • Windows 7 ye geçtiğimde C:// deki veriler(Oyun ,Proğram vs.) silinirmi? Bunu öğrenmek istiyorum aslında..
  • yeni yükleme gerekenler çıkacaktır.
  • Ozaman ,üstüne yüklemek Format atmaktan iyidir diyebiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 11
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üstüne yüklerseniz oyunlarınız,programlarınız vs. çalışmayabilir...
  • upgrade'de bir problem olmuyor. Vista business'dan windows 7 Prof. upgrade ile geçiş yapıldı tüm dosyalar ayarlar vs.. yerinde duruyor. Upgrade süresü ortalama 1 saat kadar sürdü.
  • Arkadaşlar şuan bende 4 GB DDR3 1333MHZ ram,birde 2 GB DDR3 1333MHZ var ama 4gb hi-level 2gb kingston acaba çalışma konusunda problem yaratırmı.Birde işin yazılımsal kısmı var tabi 32 bit vistanın tepkisi ne olur...
  • yükseltme yaparsan silinmez ama oyunlarda not installed gibi hatalar verir
  • Kayıt defteri yüzünden not installed hatası veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bisquit

upgrade'de bir problem olmuyor. Vista business'dan windows 7 Prof. upgrade ile geçiş yapıldı tüm dosyalar ayarlar vs.. yerinde duruyor. Upgrade süresü ortalama 1 saat kadar sürdü.

upgrade yaparken windows7 yi indirmemiz gerekiyormu ya da cd den yükleme ? nasıl oluyor anlatırmısınız ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.