Şimdi Ara

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
205.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WinXP 64 Bit Edition sadece 64Bitlik işlemcilerle mi uyumluluk gösteriyor?
  • Arkadaşlar bir sistemin XP 64 bit Edition olduğunu nereden anlarız? Ya galiba bilgisayar başlarken çıkan windows logosunun altinda Professional ve ya Home Edition yazmıyor altı boş oradan olabilir mi?

• ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BENİM SORUNUM WİNDOWS XP 64 BİT EDİTİON YÜKLÜYORUM SIFIR DİSKE SERİAL KEY KISMINDA KALIYORUM CDKEY ŞU W4676 2 VW7F 6BCVH 90PBF QBRBM ben acaba o la bir alakalımı dedim olmadı yardımcı olursanız sevinirim oran kalıyorum benim sistemim AMD ATHLON 3000+ S754 GA-K8NS anakart nforce3 250 2ghz ram 6600 gt ekran kartı 160 gb hard disk LÜTFEN YARDIM EDİNNNNN!!!!
  • ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BENİM SORUNUM WİNDOWS XP 64 BİT EDİTİON YÜKLÜYORUM SIFIR DİSKE SERİAL KEY KISMINDA KALIYORUM CDKEY ŞU W4676 2 VW7F 6BCVH 90PBF QBRBM ben acaba o la bir alakalımı dedim olmadı yardımcı olursanız sevinirim oran kalıyorum benim sistemim AMD ATHLON 3000+ S754 GA-K8NS anakart nforce3 250 2ghz ram 6600 gt ekran kartı 160 gb hard disk LÜTFEN YARDIM EDİNNNNN!!!!

Boran FIRTINASI HİÇ DİNMEYECEK
  • SİTE İÇİNDE SERİAL VERMEKDE ALMAK DA YASAKDIR..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DOĞRU YA NASIL ANLARIZ BİLGİSAYARIM 64-BİT OLUP OLMADIĞINI HERALDE HİÇ KİMSE BİLMİO.BİLEN VARSA YAZSIN YA NE OLUR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enescelebi_363

DOĞRU YA NASIL ANLARIZ BİLGİSAYARIM 64-BİT OLUP OLMADIĞINI HERALDE HİÇ KİMSE BİLMİO.BİLEN VARSA YAZSIN YA NE OLUR.

senin işlemcin ne kardeş?
  • sagol kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_58

Arkadaşlar bir sistemin XP 64 bit Edition olduğunu nereden anlarız? Ya galiba bilgisayar başlarken çıkan windows logosunun altinda Professional ve ya Home Edition yazmıyor altı boş oradan olabilir mi?

Bu xp logosunun altında bi şey yazmaması SP2 den dolayıymış!
  • quote:

Orjinalden alıntı: oNuR!

quote:

Orjinalden alıntı: enescelebi_363

DOĞRU YA NASIL ANLARIZ BİLGİSAYARIM 64-BİT OLUP OLMADIĞINI HERALDE HİÇ KİMSE BİLMİO.BİLEN VARSA YAZSIN YA NE OLUR.

senin işlemcin ne kardeş?

Kardeş benim işlemci Intel P4 3.0 GHZ HT LGA775

Ben adama bilgisayarı alırken abi işlemcim 64 bit olsun demiştim o da tamam zaten bi fiyat farkı yok demişti bende baktım gerçekten bi fiyat farkı yok sayılır peki şimdi ben,m işlemci 64Bit midir? Ne dersiniz?
  • P4 3.0 LGA 775 800MHZ 64 Bit işlemci 209$+KDV!
  • P4 3.0GHZ 800MHZ 478 PIN 1MB CACHE PRESCOTT BOX

Galiba bu da 32Bit olanı gerçekten buda 209$+KDV!
  • Galiba benimki 64Bit anladığım kadarıyla oleeeyyyy!!!!!!!!!!
  • Bilgisayarım'a sağ tıklayıp özellikler seçeneğinden işletim sistemi sürümünüzü görebilirsiniz, ayrıca açılışta hiçbir şey yazmıyor oluşu sanırsam SP2 ile alakalı. Ben x64 kullanıyorum ve açılışta "Windows XP x64 Edition" yazıyor.
     windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı
  • 64 bitin oturması biraz daha zaman alacak.maalesef işletim sistemleri parçalara göre geriden geliyor
  • pardon yazıyormuş yukarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oNuR! -- 1 Şubat 2006 12:49:01 >
  • sempron64 e windows x64 kurmuş olan var mı acaba?

aldım cevabımı microsofttan kurulmuyo görünüyo yinede bi şekilde başarmış olan vardır belki :)
    ben 2 versiyon denedim ikiside açılırken resetleniyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcAN the teKMe -- 1 Şubat 2006 13:32:53 >
  • yaa arkadaşlar bişi sorcam..

Anakart - epox 9npa3j
    işlemci - amd athlon 64 3200
    Ram - 2x512 kingston ddr400
    Hdd - 80gb sata seagate
    Ekran kartı - saphire ati x1300 pro 256mb bir sistemim var..

Ben bu sisteme winxp kuruyorum..Sora anakartın ekran kartının driverlarını..Buraya kadar sorun yok..Ama diger programları kurduktan (mesela msn,media player vs vs) sora bilgisayar bidaha acılmıyo...Boot ekranında xp yazısının altındaki o 3kutu habire kayıyo.Acaba programlar cakısıyo olabilirmi?? 2günde 5defa sistem kurdum...Baktım olmuyo tanıdık bilgisayarcı vardı ona götürdüm o'da acılışta acılan bi kac programı kapattım sorun düzeldi dedi..En sonunda bende anakartın firewall'unu ve cd icindeki diger driverları kurmadım..şimdi ii gibi ama hala arada kitlenmeler oluyo..acaba windows xp x64 kursam nasıl olur..64bit uyumlu programlar varmı mesela msn,media player falan..yardımcı olursanız cok sevinirim..

Mail adresim atessinan@yahoo.com teşekkürler

• benim de sistemim fotoda gorunuyor (fotoyu ekleyebilmissem).
    Bilgisayarıma java yukleyemiyorum. "bu uygulama win32 uygulamadı degil" deyip yuklemeyi yapmıyor.
    Baska birkac programda da aynı hatayı verdi.
    Bu hataların bu konuyla bir alakası varmıdır.
    En guzeli cozumu varmıdır?

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı
  • arkadaslar en sonunda yukledım dun 64biti herseyı tanıdı ses ekran kartı vs. biraz gezınım degısıklık varmı dıye ve soyle bısey gordum hd sekmesınde "bunu ısaretlersenız hd performansınız artacakdır fakat fazladan bir guc kaynagı takılı olduguna emın olun zıra sıstemınıze zarar verebıılır" tabii ingilizce bi yazı hatırladıgım kadarıyla yazdım sonra ankartın driverını kurdum o sekme kalkdı bı daha bulamadım acaba neydı bılen yada deneyen varmı gercekten hd performansını arttran bıseymı upsmi istiyo bilen varsa aktarabılırmı deneyımlerını...tesekkurler sımdıden
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.