arkadaşlar birde nasıl türkçe yapacağız bunuda yazarmısınız?? lütfen yardımcı olun??
slm arkadaslar bu xp64bit i nerden bulabılırım lınk varmı acaba :S
quote:
Orjinalden alıntı: kızılordu
arkadaşlar birde nasıl türkçe yapacağız bunuda yazarmısınız?? lütfen yardımcı olun??
hic bir sekılde Turkce yapılamıyor cok ugrastım olmadi. ayrıca ek bir bilgi xp pro 64 bit en son sp2 ye kadadardır. sp3 cu yoktur. Vede asla TR olmaz. ınt verılen o dosyaların hepsı 32 bit icindir. bosuna ındırmeyın denemeyın ben 20 kusr tane ındırdım denedım olmadi.
ya L-H-t kardes aynı sorun bendede var sen halledebildin mi?
Ya şu 64 bit xpde STREET FIGHTER 4 oynayabilen var mı?Hep şu hata var.
teşekkürler hocam
tşk
casper notebook aldım %30 indirime varıyordu fiyatıda üst düzey özelliklerine göre baya iyiydi ancak velhasıl kelam orjinal vista 2-bit ve win 7 32-bit cd si verdiler ama ben 64 bit kullanmak istiyorum pc'imdn tam verim almak için çin bildiğiniz üzere 3b kullanıyor 32 bit işletim sistemleri maxsimum ve mecburen de llegal yollara başurup 64 bit xp yüklicem acaba yüklemeyi ilk sayfadaki maddelerden hangisine göre yapacam işletim sistemi yüklüyke onun üstüne mi yoksa pc formatlayıp boş hard diskemi şimdiden yanıtlarınız için saolun...
bende yüklemeyi düşünüyodum ama vazgeçtim hiç gerek yok çünkü bendeki işlemci sanırım 64 bit desteklemiyor... P4 3,0 GHZ HT 478 PİN İŞLEMCİM VAR...
Aman zaten eski sisteme 64 bit yüklemeninde bir esprisi yok gibi yeni sistem aldımı windows 7 ultimate 64 bit edition u kullanabilirim... şimdilik boşver gitsin
arkadaşlar konuya yeniyim 2005 den buyanada okuyamadım açıkcası oyüzden kızmayın benim laptop da vista 32 bit yüklü ben win7 yada xp64 yüklemek istiyorum xp64 ü indiriyorum bile lakin vistaya nasıl fortmat atılıp xp64 kurulacağını bilmiyorum?
basit bi anlatımla anlatırsanız çok makbule geçer
teşekkürler
tşkkkk
teşekkürler
64 Bit' e SP3 yoksa olmadı şimdi.
Bazı oyunlar SP3 istiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: avarebirkisi
quote:
Orjinalden alıntı: kızılordu
hic bir sekılde Turkce yapılamıyor cok ugrastım olmadi. ayrıca ek bir bilgi xp pro 64 bit en son sp2 ye kadadardır. sp3 cu yoktur. Vede asla TR olmaz. ınt verılen o dosyaların hepsı 32 bit icindir. bosuna ındırmeyın denemeyın ben 20 kusr tane ındırdım denedım olmadi.
xp 64_TR-amasyablog.com
bi arat istersen
Elimdeki AMD Athlon 64 3200 , Asus a8ve se 939 pin ve 2GB DDR 400 sisteme 64 bit XP kursam elimdeki 32 bit XP ye göre çalışmasında olumlu veya olumsuz bir durum ne olur? (Driverlar mevcut, nette buldum)
quote:
Orijinalden alıntı: outofnick
Elimdeki AMD Athlon 64 3200 , Asus a8ve se 939 pin ve 2GB DDR 400 sisteme 64 bit XP kursam elimdeki 32 bit XP ye göre çalışmasında olumlu veya olumsuz bir durum ne olur? (Driverlar mevcut, nette buldum)
performans artışı olur.bizzat denedim.en başta windows xp 32 bit e göre daha hızlı açılıyor .ama ram acaip yiyo xp ye göre.
quote:
Orijinalden alıntı: korcekmez
quote:
Orijinalden alıntı: outofnick
performans artışı olur.bizzat denedim.en başta windows xp 32 bit e göre daha hızlı açılıyor .ama ram acaip yiyo xp ye göre.
teşekkür ederim cevabınız için bana bu benim kafamda bi soru daha oluşturdu. ben bu sistemle modern warfare ve modern warfare 2 düzeyinde oyunlar oynayacağım. ekran kartım 512 fiziksel, hyper ile 1GB ati radeon hd 4650. ram.den yiyorsa bu oyunlardan aldığım performans nasıl etkilenir?
bekle la bekle
Arkadaşlar elinde xp 64 bit olan varsa yardımcı olabilirmi pc ye xp kurmak istiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme