Şimdi Ara

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
559
Cevap
1
Favori
205.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarımda herşey normalken bilgisayar ilk açıldığında bir windows penceresi çıkıyor ilk 3 tane küçük kare bir çubuğun üzerinde gidip geliyor bir süre boyunca.Nam-ı diğer birazdan windowsu açacağız demeye getiriyor.Ama o boşlukta her an o mavi şeyin bulunması gerekirken ben de bi 20 sn boyunca olmamaya başladı.Yani takılıyor orda sonra açılıyor tabi de eskiden daha hızlı açılıyordu windows.nedendir acep...Sistem imzamdakidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-H-T -- 5 Ağustos 2008; 11:51:44 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hierarch Artanis -- 31 Mart 2017; 15:4:44 >
  • selam.
    xp x64 kullanıcısı olarak ben de aranıza katıldım

bir kaç sorum var
    hangi dvd/cd yakma programını kullanıyorsunuz? nativ ve ücretsiz olanından
    firefox 3 çalışmıyor, siz kurabildiniz mi?
  • cok_yasa_kamil
    Hayirli olsun

cd yazma programi olarak nativ zor bulursun, digerleride cok eski olmadikca sorunsuz calisir. Bende Nero 8.2.8.0 var.

ff3 sorunsuz kuruluyor ve calisiyor, belki xp64 güncellemelerini yapman gerekiyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

cok_yasa_kamil
    Hayirli olsun

cd yazma programi olarak nativ zor bulursun, digerleride cok eski olmadikca sorunsuz calisir. Bende Nero 8.2.8.0 var.

ff3 sorunsuz kuruluyor ve calisiyor, belki xp64 güncellemelerini yapman gerekiyordur.

teşekkürler lancelot

firefox için dediğin doğru. sp2 kurdum yine de olmadı. normal update'leri yaptıktan sonra kuruldu firefox-3.0.en-US.win64.installer.

benim gibi kurmaya çalışan arkadaşlar tüm güncellemelerden sonra deneyiniz

daha yazışacak çok şey var aslında 64 bit ile ilgili ama... zamanla artık

• arkadaşlar hibernate yapmaya çalışıyorum da benim Power Options'ım da Hibernate diye bir sekme yok nedendir acep?Acil yardım lütfen...
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 30 Mart 2017; 14:56:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3X3CUT0R

Lancelot_Real sana warchief59 ile p.m attım cvp yazarmısın ?? eğer ki site içinde tehlikeli diorsan imzamdaki adrese mail atabilirsin :D

yukarda ms in deneme sürüm linkini zaten vereli epey oldu, bendeki ile kont. ettim aynisi. gerisi dezenfektana kaliyor onuda bulursun.
  • arkadaşlar ben xp 32 bit den vista 32 bit ' e yeni geçtim ve anladımki sp1 e rağmen oturmayan şeyler var

şimdi buraya bakınca düşündümkü madem işlemci 64 bit tekrardan 23 bit xp yerine niye 64 bit xp yüklemeyim,

şimdi aklımda bauz sorular var, indirdim kurmayıda becerdim diyelim benim kullandığım tüm programların 64 bit desteği olması lazımmı ? o kadar çok program kullanıyorumki yeniden bi program arşivi yapmak zahmetli olur. birde elimdeki mevcut donanım driverlarım 64 bit de sorun yaşatırmı ? (pc yi alalı bir sene olmadı ,driverlar ve donanımlar fazla eski değil)

xp64 bit kullanan ve deyeimli arkadaşların önerilerine ihtiyacım var

şimdi 32 bit ile 64 bit xp arasında hız yönünden çok hissedilir bir fark oluşuyomu?
    ben photosopla çok çalışan biri olarak işime yarar hızlanması ,bazı arkadaşlar ps de işlemler hızlanıyo demiş

ilgilenenler için şimdiden teşekkürler

edit: biraz araştırdım ve türkçe olmadığını ve hatta türkçe yamalarının dahi olmadığı söyleniyor bana sanki 32 bit xp yolu gözüktü gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 15 Ağustos 2008; 16:20:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hugareva
    ..
    şimdi aklımda bauz sorular var, indirdim kurmayıda becerdim diyelim
    ...

hele once bir diyelim

diger sorularinin hepsinin cevabi geriye dogru bir iki sayfada bulunuyor

yeni isletim sistemine gecmek zaman alir, kolay gelsin.

ek:
    kac program kurulu bilemiyorum su anda, 1792 kisayolum var , 10 a 20 ye bölerek kabaca bir rakam bulursun.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 31 Mart 2017; 15:7:0 >
  • 3X3CUT0R

dediklerini arastirdiginda cevabi kendiliginden bulursun, ev kullanicisi icin 1 tane xp64 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 17 Ağustos 2008; 1:15:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3X3CUT0R
    mrb ben bisey sorabilirmiyim
    xp 64 kurmustu arkadasim ama o gunden beri ne webcam ne tv karti calismiyodu ikisinide cıkardiğım halde hala yeni donanım bulundu iletisi çıkıyo ne bulduğunuda anlayamıyorum unknown yazıyo bana bir fikir verebilirmisin xp 64 ustası olarak :p

xp 32 ile ayni sey, sürücülerinden eksik vardir (intel chipset, nvidia chipset ...etc)
  • Güzel paylasim
  • win xp x64 ü macbook pro ya da yükleyebiliyormuyuz? bir sorun verir mi?
  • Merhaba

bende elimdeki acer aspire 5020 ye ikinci xp64 bit denememi yapmak için pc basına oturdum fakat
    önceki denememde(1 senden fazla oldu) yaşadıgım driver program vb... sorunlarını yaşamamak
    için biraz daha araştırayım dedim fakat baştan çuvalladım..

64 bit xp var sürücülerim tamam, ana programlarıda buldum sayılır. fakat service pack sorunum
    var.. acıkcası 1 saattir aramaya çalışıyorum bulamadım 64 bit için uygun service packler yoksa
    öyle bir şey mi yok anlamadım gitti... sadece forumları okuyarak pek çok sorunuma çözüm buldum
    sitede fakat bu konuya değinilmemiş sanki. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
    varmı varsa nerden bulabilirim... iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekina -- 3 Eylül 2008; 2:48:02 >
  • quote:

fakat service pack sorunum
    var.. acıkcası 1 saattir aramaya çalışıyorum bulamadım 64 bit için uygun service packler yoksa
    öyle bir şey mi yok anlamadım gitti...

cantekina

google da
    xp 64 service pack
    diye arama yapmayi dene, halen bulamazsan bence xp64 ü kullanma.
    not: ayrica xp 64 service pack sayfasi bi kac kere tarafimdan dh ta verilmisti, ama google da bulmak cok kolay oldugundan simdiye kadar soran olmadi.
  • quote:

Lancelot_Real

Teşekkürler sayende klavye sorunu kalmadı.

Yanlız şöyle bişey var alt yazılı filmlerde türkçe karakterler çıkmıyor galiba daha denemedim gerçi ama türkçe bir program yüklediğimde türkçe karakterler farklı olduğu için böyle düşündüm, acaba deneyen varmı alt yazıda türkçe karakter çıkıyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leone_510

quote:

Lancelot_Real

Teşekkürler sayende klavye sorunu kalmadı.

Yanlız şöyle bişey var alt yazılı filmlerde türkçe karakterler çıkmıyor galiba daha denemedim gerçi ama türkçe bir program yüklediğimde türkçe karakterler farklı olduğu için böyle düşündüm, acaba deneyen varmı alt yazıda türkçe karakter çıkıyor mu ?

ingilizce isletim sistemi oldugundan bagzi altyazi programlari font tipi olarak ingilizce ayarlayabilir (font ayari yapan akilli programlar klavye ayarlarina, az akillilar isletim sisteminin diline bakar), kullandigin altyazi programinin ayarlarindan western i turkish yapinca sorun kalmaz.

• Sistemi yeniden kurmam gerekti, xp 64bit kurdum daha doğrusu kurmaya çalışıyordum, ön kurulumdan sonra pc yeniden başlatılınca --DMİ pool...- bu ekranda pc kalıyor, hiçbir şekilde kuruluma devam etmiyor.. Fakat yeniden cd'den başlatınca ön kurulumu yapıyor tekrar aynı yerde kalıyor.. Sorun sadece bu değil, XP 64, XP 32, Vista 64 hepsinde aynı durum olmakta...

Diskteki tüm bölümleri sildim hem xp de denedim hem vista cd'sinde denedim bu ekrandan sonra hiç bir şekilde ilerleme olmuyor..

Ram'leri tek tek denedim, bios default hale getirdim yok olmuyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.