Şimdi Ara

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
205.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocan saol
  • güzel çalışma teşekkürler
  • olayı açık anlatmışlar
  • Ben 64 bit windows u kurdum ancak zoom 5510 un 64 bit uyumlu driver ını bulamadım. Acaba bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ilkbilir

Ben 64 bit windows u kurdum ancak zoom 5510 un 64 bit uyumlu driver ını bulamadım. Acaba bulabilen var mı?

Dostum, zoom 5510 'un x64 driverleri yok. Eğer USB'den kullanıyorsan bus sorun olur fakat; ethernetten kullanıyorsan driver'a zaten gerek yok. Ben Ethertnetten kullanıyorum mesela.
    (Arkadaşlar Far Cry'ın 64 bit yamasını kurup oynadum. Dehşet oranda fark var. Benim 6800 GT coştu valla. Şiddetle tavisye ederim).
  • cevap için teşekkürler. USB kullanıyorum bunun çözümü yok mu?
  • Çok işime yaradı teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkbilir

cevap için teşekkürler. USB kullanıyorum bunun çözümü yok mu?

var ...

ethernet kart...nasıl???

usb de ben de sorun yaşadım onun için söylüyorum yanlış anlama..
  • pc birleşenlerim x64 değil... p4 2,4ghz HT ve asus p4p800 anakart var.. bu sisteme xp64 kuramam dımı? veya kurarsam ne olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

pc birleşenlerim x64 değil... p4 2,4ghz HT ve asus p4p800 anakart var.. bu sisteme xp64 kuramam dımı? veya kurarsam ne olur?

tabiki kuramazsın babayiğit.....p4 2.4 64 bit cpu değil
  • bende asus a8v-e deluxe ana kart amd 3000 dathron 64 bit işlemci var windows kurarken sata harddiski görmüyor ana kartın cd sinde make disk ile tanıtım disketi yapma seçeneği var bunları yapmamıza rağmen windowsun 32 bitini bile kuramadık servise kurduruyoruz bunun bir inceliği mi var biz niye kuramıyoruz.Via chipsetli ana kartlarda böyle bir durum varmış bir networkçü arkadaşın tavsiyesiyle bu konfigürasyonu yapmıştık ama ben pek süper birşey göremedim.ramlar 2x256 ddr2.Yardımlarınızı bekliyoruz.Sonra 64 bit kurmak istiyorduk ama sizin görüşleriniz şimdilik gerek olmadığı yönünde.Peki ama biz bu 64 bit işlemcileri boşuna mı aldık 32 bitte de extra bir katkısı olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbaykal -- 28 Eylül 2005, 15:56:09 >
  • eger sata diskin anakartına yenı monte ettıysen bu sorun 64 bıtten dolayıdegıldır.bazı anakart modellerı sata dısk taktıgında drıverlarını yuklemen gerekıyor.bunu anakartın cd sının ıcınde raıd klasorunun ıcınde bulabılırsın.o dosyayı bır dıskete kaydet ve kurulum asamasında 3 partı bır partıtıon yuklemek ıstıyorsanız F6 ya basın komutunu verdıgınde F6 ya bas.dısketı dısket surucuye yerlestır ve ısletım sıstemını sana soyledıgı gıbı secerek sata drıverlarını anakartının bıos una tanıt.tabıkı bu ıslemlerın tamamı dos ortamında oluyor.eger sorunun bu degılse hdd dende,baglantı kablonda yada anakart ın sata portunda problemın vardır.cunku sata dıskını ayırabılecegın ntfs fat32 gıbı partıton sıstemlerı 64 bıt ıcın bır problem teskıl etmez.genede olmazsa hdd ne scandısk yap bad sector olabılır.en son secenek olarak chkdsk yapabılırsın hdd nın boot u zara gormus olabılır.

kolay gelsın...bunları dogru olarak yapabılırsen hem problemını tespıt etmıs olup hemde problemını cozmus olursun bence...

VATAN İÇİN ÖLMEK YENİLMEK DEĞİL YÜCELTMEKTİR ŞANINI

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanbaykal

bende asus a8v-e deluxe ana kart amd 3000 dathron 64 bit işlemci var windows kurarken sata harddiski görmüyor ana kartın cd sinde make disk ile tanıtım disketi yapma seçeneği var bunları yapmamıza rağmen windowsun 32 bitini bile kuramadık servise kurduruyoruz bunun bir inceliği mi var biz niye kuramıyoruz.Via chipsetli ana kartlarda böyle bir durum varmış bir networkçü arkadaşın tavsiyesiyle bu konfigürasyonu yapmıştık ama ben pek süper birşey göremedim.ramlar 2x256 ddr2.Yardımlarınızı bekliyoruz.Sonra 64 bit kurmak istiyorduk ama sizin görüşleriniz şimdilik gerek olmadığı yönünde.Peki ama biz bu 64 bit işlemcileri boşuna mı aldık 32 bitte de extra bir katkısı olmaz mı?

dos a dustugunde cd den onyukleme ıcın bır tusa basın der orda tusa bastıktan sonra bılgısayar gecıcı dosyaları cd den ram a atarken sana 3. partı bır partıon ıcın F6 tusuna basın der.orda F6 tusuna basarsanız eger dısketı dogru olusturduysanız sıze seceneklerı sundugu bır ekran la karsılasacaksınız ordan sorası dıkkatlı okuyarakta yapabılırsınız.kolay gelsın...

VATAN İÇİN ÖLMEK YENİLMEK DEĞİL YÜCELTMEKTİR ŞANINI...

• simdi degil vistayla 64bite gecmek lazım
  • beyler iyi güzel de biriniz de link verseniz bizde winxp 64 biti indirsek???
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenjiomura

dos a dustugunde cd den onyukleme ıcın bır tusa basın der orda tusa bastıktan sonra bılgısayar gecıcı dosyaları cd den ram a atarken sana 3. partı bır partıon ıcın F6 tusuna basın der.orda F6 tusuna basarsanız eger dısketı dogru olusturduysanız sıze seceneklerı sundugu bır ekran la karsılasacaksınız ordan sorası dıkkatlı okuyarakta yapabılırsınız.kolay gelsın...

VATAN İÇİN ÖLMEK YENİLMEK DEĞİL YÜCELTMEKTİR ŞANINI...

şimdi normal XPye format atarken anakartın içinden makedisk le yaptığım disketi kullanıyorum sorun olmuyor...
    64bit XP için aynı disketi kullandığımda "bu disketteki ıvır zıvırlar 64-bit için uyum deil" gibisinden bi hata verio ve hardiskle ilgili bilgileri yazması gereken yerde "<none>" yazıyo daha sonra da "takılı hardisk bulunamadı" olayına geri dönüyor...
    gerçekten de disketin içinde işletim sistemleriyle ilgili klasör adlarına baktığımızda winXP64bit için ayrıca bir klasör yok...
    ben de buradan;
    http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=NCLV-D2/SATA&SLanguage=en-us
    ikinci sonucu (şu 628,72 Kb olan dosyayı) indirdim ve yani bir disket yarattım...
    sonra tekrar F6 ya basaraktan formata devam ettim...
    disketin içeriğinden daha makul mantıklı bişey geldi, o hardiskle alakalı bilgilerin olduğu yerde artık <none> yazmıyordu...
    bu sefer olacak sandım ama gene "takılı hardisk bulunamadı" olayına geri döndü...
    yani demem o ki şu takmam gereken disketi düzgün oluşturamıyorum... nereden bulabilirim...

• Arkadaşlar bende internetten yükledim , lisans vs aldım , cd yede aktardım ancak birtürlü tekrar başlattığımda cd yi görmesini sağlıyamadım , winxp pro cd si ile tekrar başaltıp , yüklemeye başlamadan avi ekrana geçince cd leri değştirdim ve devam ettim , gayet güzel yüklerken çat diye bi sürü eksik dosya bulmaya başladı bende skip skp diyip geçtim eksik dosyaları , neyse yükledi , en son kapatıp açmasından sonra winxp 64 açoılıyor ekranı görünüyor ve sonra bişi oluyor tekrar başlatıyor bilgisayarı , bir türlü düzeltemedim , deli olucam , ne tavsiye edersiniz ... İşlemci p4 3,0 64 bit
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogalas

Arkadaşlar bende internetten yükledim , lisans vs aldım , cd yede aktardım ancak birtürlü tekrar başlattığımda cd yi görmesini sağlıyamadım , winxp pro cd si ile tekrar başaltıp , yüklemeye başlamadan avi ekrana geçince cd leri değştirdim ve devam ettim , gayet güzel yüklerken çat diye bi sürü eksik dosya bulmaya başladı bende skip skp diyip geçtim eksik dosyaları , neyse yükledi , en son kapatıp açmasından sonra winxp 64 açoılıyor ekranı görünüyor ve sonra bişi oluyor tekrar başlatıyor bilgisayarı , bir türlü düzeltemedim , deli olucam , ne tavsiye edersiniz ... İşlemci p4 3,0 64 bit

http://veliekiz.yazbisey.com/viewtopic.php?p=13&veliekiz#13

detaylı açıklama var

kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.