Şimdi Ara

WİNDOWS XP'DE KULLANICILARI SINIRLAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows umun acılısında admın kullanıcının yanısıra bırtanede "guest" kullanıcı hesabı var . admın kullanıcı hesabı şifreli guest olan degıl ... şimdi benim yapmak istediğim ; guest hesabından log on olan kişi C:\' de kuruluolan windows un Windows System Dosyalarına , Denetim Masasına , Registry' e , ve C:\ haricindeki diğer hardiskleri ulaşmasını engellemek

pc de 4 tane C:\ , D:\ , E:\ , F:\ şeklinde bölüm var ama tek bi harddisk var yani HDD 4 e bölünmüş durumda .... ve C:\ de kurulu olan işletim sisteminde ki "Guest" adlı kullanıcı hesabını kullanarak Log ın olan kişisin C:\ haricinde ki diğer bölümlere ulaşmasını engellemek istiyorum kısaca bilgisayarımı tıkladıgında gorulen 4 bölümden sadece C:\ ye girebilmesini diğerlerine tıkladıgında uyarı verip girmemesini istıyorum ....

Aynı zaman da yukarıda belirttiğim Windows System Dosyalarına , Denetim Masasına , Registry' e de girmesini engellemek istiyorum ....

BUNLARI NASIL YAPABİLİRİM ARKADASLAR LUTFEN YARDIM EDIN ...!

NOT: işletim sistemi XP Professional , butun hdd ler NTFS formatında dır ...!

• bunu bılecek kımse yok mu ya ???????
  • Disklere sağ tıklyıp özellikler dedikten sonra güvenlik sekmesinde kullanıcını seçip alttan izin verme diyeceksin o kadar.bunu klasörler içinde yapabilirsin kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sescii

Disklere sağ tıklyıp özellikler dedikten sonra güvenlik sekmesinde kullanıcını seçip alttan izin verme diyeceksin o kadar.bunu klasörler içinde yapabilirsin kolay gelsin.

Evet en kolay yolu bu !
    ama guest hesabına admin yetkisi verdiysen bunu çözmesi çok kolay.
    daha fazlasını security den yapman gerekir bu da zor iş harbiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.