Şimdi Ara

Windows XP Dosya ve Link Açma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows XP SP3 güncel üzerinde, bir linke tıkladığım veya harddiskten bir film, yazı, vb. başka bir programla açılacak bir şeyi açmaya çalıştığımda, önce açmaya çalıştığım program kitleniyor.(exploler, feeddemon gibi) Uzun bir süre(yaklaşık 3-5dk) sadece o program yanıt vermiyor olarak kaldıktan sonra dosyların veya linklerim açılıyor. Bir fikri olan var mı?

Teşekkürler.

• Sisteminizi yükleyeli ne kadar oldu.Virüs olma ihtimali yüksek Virüs prog. güncelleyip güzelce bi taratın.
  • Hızlı cevap için teşekkürler.

Güncel avira kullanıyorum. Hiçbir güncellemesini aksatmıyorum. Zaten sürekli açık. Ama yinede full-system scan yaptırdım. Temiz.
  • peki avira kurmadan once birseyler kuruyormusunuz pc ye? virus kapmis pc ye ne kadar antivirus kursanizda icinde virus birakma riski gene de yuksek biliyorsunuz degil mi? ama sisteminize yüklendiginiz zaman bu tip bir sorunla karşılaşıyorsunuz anladığım kadari ile. sistem sıcaklıklarınızı kontrol edin. fanlarin ızgara araları vs temiz mi . psu nuz orjinal mi? bunlar onemli noktalar.
  • Sistemde hdd sıcaklıgınız normal seviyelerde ise diğer seçenek virüs ve casus yazılımlar akla geliyor...
    Sistemsel olarak disklerinizde yüklü miktarda veri olabilir ve de bazen çogu antivirüs karşı koyamayabiliyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.