Şimdi Ara

Windows xp format sonrası sorunlarım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar casper netbookuma xp format attım. daha önce de xp ile sorunsuz çalışıyordu zaten. fakat format sonrası bazı sorunlar gelişti. mesela;

1- bazı programlar yuklenmiyor. ya uygulama yapılandırması doğru değil diyor. ya da geçerli bir win32 uygulaması değil diyor.
    2-bir anda ekran kilitleniyor. mesela o anda imleç oynuyor ama tıklamıyor.
    3-yeni bir telefon ya da bir aygıt taktığımda driver yuklenirken sıkıntı yaşanıyor hatta yuklemiyor. benden bir dosyanın yerini istiyor surekli.

arkadaşlar kafayı yicem az kaldı. bunlar yuklediğim windows kalıbından kaynaklanıyor olabilir mi ??

• Sorun Windows'ta olabilir.Bununla birlikte:
    Win32 hatası Xp deteklemediği için
    imleç donması fazla yük bindiği için
    Aygıt hatası da Xp dekteklemediği için
    olabilir.

------------
    edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 14 Eylül 2014; 13:09:28 >
  • SLM ARKADAŞLAR BEN BU SİTEYE DAHA YENİ ÜYE OLDUM PEK BİLGİM YOK SİZLERE 2 SORUM VAR 1.BİLGİSAYARIMA XP FORMAT ATTIĞIMDA İNTERNET BAĞLANTIM KESİLİYOR NEDEN?
    2.SORUM ELİMDE 500GB BİR HDD İM VAR BİLGİSAYARA TAKTIĞIMDA BİLGİSYARIMDA GÖZÜKMÜYOR BİRDE DİĞER HDD LERİMDE BİLGİSAYARIMA TAKILI OLDUĞUNDA ELİMİ ÜZERİNE KOYDUĞUMDA HDD DEN SANKİ İÇİNDE BİR PERVANE DÖNÜYOR GİBİ SES GELİYOR AMA BU 500GB TAKTIĞIMDA O SES GELMİYOR İÇİNDEDE BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLERİM VAR ONLARA NASIL ULAŞIRIM? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...! SAYGILARIMLA.
  • KUSURUMA BAKMAYIN AMA BEN PEK CEVAP ALAMADIM ANLAYAMADIM
  • Ya linux kur ya da windows 7/8/8.1/10 dan birini kur sorunun kalmaz.
  • kusuruma bakmayın ama ben xp kurmak istiyorum çünkü xp de benim hp yazıcı-camera-çalışıyor windws7 de çalışmıyor bu dediklerimin dravirlarınıda indirdim ama desteklemiyor SAYGILARIMLA...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermiskocbas

kusuruma bakmayın ama ben xp kurmak istiyorum çünkü xp de benim hp yazıcı-camera-çalışıyor windws7 de çalışmıyor bu dediklerimin dravirlarınıda indirdim ama desteklemiyor SAYGILARIMLA...!

yazıcının, cameranın driver ve programlarını resmi sitesinden indirip kurarsın. Sorun kalmaz. Win 7'de de Win 8/8.1 de de çalışır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR BENİM YAZICI RENKLİ KARTUŞUNU YENİ DOLDURTTUĞUM HALDE YAZICIM RENKLİ ÜÇ KARTUŞ SORUNU VERİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.